Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nekem nem fordul fel a gyomrom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nem fordul fel a gyomrom a Lolita sztoritól, és szerintem nem perverz. Baj lenne velem?

Figyelt kérdés
Mert mindenkiből a hányingert hozza ki..
2011. máj. 13. 15:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül. Ezekre gerjedek, de azért nem állnék le eggyel sem!
2011. máj. 13. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

szóval annak van alapműveltsége aki tudja miről szól 1 könyv amiben 1 pedofil pasi a főszereplő?

én se tudtam mi az de mégsem érzem magam műveletlennek. -.-

2011. máj. 13. 15:32
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Nálam valahogy nem az az alapműveltség, hogy pedofilokról szóló könyveket olvasok. :'D Biztos velem van a baj... :D:D:D:D
2011. máj. 13. 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:

ezek szerint nem csak én gondolom így :D

15:32 voltam

2011. máj. 13. 15:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Azért alapműveltség, mert vannak híres vagy hírhedt könyvek, amiket ha nem is elolvasni, de azért legalább tudni illik a létezésükről. A Lolita ilyen, ha valaki szokott olvasni, azaz van fogalma az irodalomról, akkor az ismeri. Meg azért az írója, Nabokov elég híres de mind1.
2011. máj. 13. 16:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Amíg Te magad nem gyerekekre gerjedsz, nincs gond, a vonzalmad az idősebb pasikhoz megértem, nekem is van :) Mivel ők már nem gyerekek, és ha te sem vagy gyerek, simán belefér :) naés, ha ő idősebb, ez senkinek nem rossz. És igen, meglehet, hogy apakomplexus, hosszú évekig alig találkoztam apukámmal, és akkor? :))) Nem fáj senkinek! :)
2011. máj. 13. 17:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Azt, hogy mi tartozik az alapműveltséghez, senkinek nem tiszte eldönteni. Valószínűleg én is tudnék olyat mondani, ami számomra alap, te meg csak néznél, mint borjú az új kapura...

Egyébként igaz, hogy amíg te maga semmit nem akarsz a gyerekektől nincs gáz. Azzal meg ne törődj, hogy beszólnak amiatt, hogy az idősebbeket kedveled. Nekem is jobban tetszenek az idősebb férfiak, mint a mai 20 évesek, akik nőiesebbek, mint én, pedig nem vagyok túl nőietlen én sem. :D Illetve nem is az a lényeg, hogy mondjuk 10 évvel idősebb legyen, hanem meglegyen olyan férfias tulajdonságai, ami a legtöbb fiatalnak nincs meg... Ha meg apakomplexusod van, akkor majd találsz olyan férfit, akivel jól meglesztek.

2011. máj. 13. 18:59
 18/20 anonim ***** válasza:
*"amíg te magaD" és "meglegyenEK" :D
2011. máj. 13. 19:02
 19/20 anonim ***** válasza:

én is szoktam olvasni de nem pedofil történeteket... :D

errefelé nem divat az ilyen gondolom ezért is nem hallottam róla azelőtt

2011. máj. 14. 16:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 15. 11:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!