Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a barátnőmm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a barátnőmmel zokniba szeretkezünk?

Figyelt kérdés

16/f

Szerintetek ciki ?

2011. máj. 13. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
XD mért lenne?XD
2011. máj. 13. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek jól esik, tőlem gumicsizmában is csinálhatjátok. Az ágyban nincs ciki nem ciki dolog, mert minden csak kettőtökre tartozik. És ha nektek úgy esik jól, akkor az úgy van jól.
2011. máj. 13. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. A legtöbb férfi szeret egy szál zokniban szexelni.
2011. máj. 13. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem a szerszámodra húzod, nem gáz.
2011. máj. 13. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ha a zokniba bele szeretkeztek, az végülis jó, védekezésnek tökéletes, bár szexnek akkor nem nevezném.

Ha zoknibaN, akkor sem gáz.

2011. máj. 13. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:

néha mi is így csináljuk. nem gáz. :)

mármint télen így volt, mert hiába forrósodott fel köztünk a levegő, a lábunk az fázott. néha pedig lusták vagyunk levenni. :D

2011. máj. 13. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
1-2x én is elfelejtem levenni, de szerintem nemgond. Bár én sokkal jobban szeretem, ha nincs rajtam, az olyan tré. 15/F
2011. máj. 13. 16:18
 8/8 A kérdező kommentje:
mért lenne trééé fiam ?
2011. máj. 13. 16:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!