Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ahogy a férfiaknál úgy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahogy a férfiaknál úgy a nőknél is fenn áll a veszélye, hogy sok maszturbálás miatt nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt. A lányok így tanulják meg az orgazmust, a testük használatát.
2011. máj. 13. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
A lányoknál nem. Mert nekünk több idő kell ahhoz, hogy megismerjük a testünket, hogy melyek azok a pontjaink amitől orgazmusunk is lehet. A fiúknak csak ki-be kell mozgatniuk. A nők viszont másként működik.
2011. máj. 13. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg de,ha nem is orgazmusképtelenséget okoz, de mindenképp megnehezíti az elérését. Hogy ez most jó vagy rossz, azt nem tudom.
2011. máj. 13. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, mert férfi létemre bármit csinálok, el tudok menni, semmi nem nehezíti meg az orgazmus elérését, csak ha ideges vagyok. Szerintem ez lányoknál is így van. Mert barátnőmnél is ezt érzem mindig.
2011. máj. 13. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:

14:37 leírtad pont ugyan azt ami a mi kapcsolatunknál is van a párommal.

21/L

2011. máj. 13. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
A kérdés arra vonatkozik, hogy pl. ha szeretkezés előtt elmentél, akkor nehezebben megy-e? Mert szerintem egy idő után igen. 10 feletti orgazmus után azért már eltart egy darabig, mire sikerül a következő :)))
2011. máj. 13. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. F.
2011. máj. 13. 22:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!