Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 cmes a farkam 20 évesen, ez ér valamit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 12:20
1/13 anonim válasza:
Semmit! Vágd le...
Ne legyél már szerencsétlen.
2/13 anonim válasza:
nekem 14 évesen volt 20 cm, muhahahaha
4/13 Pinocchio válasza:
Métere 12384huf-ot kóstál az NFT alapján(nemzetközi fütyi tőzsde).További jó számolást.
5/13 anonim válasza:
ez egy átlag méret,de ha valaki erre azt mondja kicsi akkor mit tudsz csinálni?Semmit,az már nem fog jobban megnőni,különben is kit érdekel a méret?! Az a lényeg,hogy az illető tudja használni azt amije van.Inkább legyen egy pasim 14cm-essel és szeressen és tudja használni a farkát mint egy idióta 30cm-esel és béna legyen!
7/13 anonim válasza:
A farkad ha ér is valamit sajnos az IQ-d az semmit, mert az is megállt a 14nél(vagy alatta). Mert 20! éves pasinak nem a farka méretével kellene foglalkozni.
8/13 anonim válasza:
Teljesen jó méret. Kényelmesen be lehet kapni tövig, és be is tudod tenni a partnerednek tövig, akár csaj puncijába, akár fiú hátsójába. És ezzel a mérettel ki is tudsz elégíteni bárkit.
9/13 anonim válasza:
Nekem nem ér semmit. Esetleg a barátnődnek.
10/13 anonim válasza:
OMG!!! Nekem 17 cm és 15 éves vagyok, mi ez úristen?! Ezzel max. átjutsz a dzsungelen, de tovább nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!