Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap a páromnál hagytam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a páromnál hagytam a gyógyszerem. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Így nem tudtam bevenni este 9kor, csak ma 3kor jutok hozzá! (nem volt egy hete szex) (ez lett volna a levélbe a második bogyó) Nem lesz gond belőle? Védekezzünk egy hétig máshogy is? A betegtájékoztató ezt írja.
2011. máj. 13. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát a csávó nem hal bele, ha pár alkalommal óvszert húz a ..ra. Úton feléd megveheti s akkor nem kell idegeskedj, hogy vajon mi van.
2011. máj. 13. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem butaság. Van hogy nekem is kimarad 1-2 szem mert elalszok, vagy elfelejtem. Szerintem ezzel nincs semmi baj, ha már régóta szeded a fogamzásgátlód, ebből nem lesz baj. Hisz azalatt a 7nap alatt míg nem szeded, akkor is védve vagy :)
2011. máj. 13. 11:17
 3/5 anonim válasza:
Akkor gond, ha ez volt a legelső levél belőle.
2011. máj. 13. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, védekezzetek 1 hétig máshogy is. Akik pedig néha kihagytak egy-egy szemet, örüljenek, hogy eddig szerencséjük volt. Sajnos, van, aki pechesebb és egy kihagyott szem miatt teherbe esik. Megtörténhet, és az engem egyáltalán nem vigasztalna, hogy de más is elfelejt bevenni 1-2 bogyót, mégsem lesz terhes. Ez olyan, hogy valaki megszakított közösüléssel is teherbe esik, valaki pedig élesben is hónapokig, netán évekig próbálkozik. Úgyhogy biztos, ami biztos, 1 hétig használjatok óvszert, nem fogtok belehalni.
2011. máj. 13. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is olvasgattam, hogy más is elfelejtette meg mi egymás hát engem se vigasztal ez. Nagyon szarul éreztem magam hogy hogy lehetek ilyen hogy elfelejtettem elhozni. Már 2és fél éve szedem de még nem volt ilyen... :@
2011. máj. 13. 11:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!