Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki szokott fantáziálni arról, h több pasival van? De ki már nem próbálná?
Én szoktam igen, sőt szoktam erre is masztizni, nekem emiatt nincs lelkifurkám, a barátomnak is el szoktam mondani, sokat beszélgetünk ilyen témákról, hálisten elég nyíltak vagyunk. De a gyakorlatba soha nem ültetném át, az már fura lenne:S
21/L
Én fantáziálni nem szoktam róla, de már előfordult 3 alkalommal is jó kis gruppen.
1. alkalom: egy német és egy tunéziai pasival volt
2. alkalom: 3 rendőrrel a szállásukon
3. alkalom:egy 45 éves ffi+ egy nála 20 évvel fiatalabb haverja volt.
És volt még egy alkalom amikor csak peeting volt, de akkor 4 fiú volt, és rajtam kívül még egy lány.Mindenki mindenkivel mindenfélét csinált :P és a korosztály 17-27 ig terjedt, valamint én magyar vagyok a lány belga volt a fiúk pedig 2 francia, egy svéd és egy angol
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!