Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor vered egy nap?
Egyszer, talán kétszer.
Te még nagyon fiatal lehetsz, vagy csak kamuzol.
Én naponta szoktam jól megverni, mikor hazamegyek. Aztán kiderül, hogy mért kapta, vagy nincs felmosva, vagy nincs elmosogatva... néha ilyenkor is verem, de csak egy kicsit.
Elő-előfordul, hogy tízszer is verem 20 perc alatt. Nekem ez a normális, más meg ne szóljon bele...
Nem tudsz számolni.
Ezek szerint kb. percenként durransz el, ami azt jelenti, hogy amint egy nőnek berakod, már el is mentél.
Most próbálod menteni a mundér becsületét, hogy az nem úgy van, hanem emígy, nem vagy gyorslövetű, mert 20 perc...
Ez nem normális, mivel ennek az igénynek egy csaj se fog megfelelni.
Egyrészt senki se szeret 10 perc után 10 adagban tocsogni, másrészt a gumit se erre találták ki, és hülyén fog kinézni, hogy bedugod, gumi le, felállítod, gumi fel, bedugod, és kezded elölről...
EGY kiverés az EGY magömlés. Ennek az ideje számít, az meg elég szánalmasan rövidke, már ne is haragudj...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!