Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex utáni hüvelyégésem van kb. egy hónapja. Miért?
Figyelt kérdés
kb. 1 hónapja minden együttlét után hüvelyégésem van, elsőnél azt hittem, hogy csak azért, mert egymás után több hevesebb meneten túl voltuk, de már egy hónapja a szolidabbak után is fellép ez a probléma. volt már ilyen bajtok? vagy nem tudjátok, hogy mitől lehet?2011. máj. 13. 08:39
1/4 anonim válasza:
Ez egy fertőzés jele lehet elsősorban, pl. egy kis gombaszaporulat.
A legegyszerűbb felkeresni egy nőgyógyászt, ő meg pontosan megmondja, hogy mi ez, hogyan kezeld, és hogy kerüld el legközelebb.
2/4 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, sőt a barátodat is értesíteni kell, mert ő is elkaphatta. Őt is ki kell kúrálni.
3/4 anonim válasza:
Hüvelygomba v. gyulladás, pechemre ezekre érzékeny vagyok, szóval volt már vele dolgom, ott hasonló érzésem volt... Nem tapasztaltál viszketést, folyást ilyesmit? Amúgy mindenképp érdemes felkeresni egy nőgyógyászt, mert ő írja fel a gyógyszert. A partnert is kezelni kell!
Amúgy ha más nem volt, csak égető érzés, akár az is elképzelhető, hogy érzékeny vagy a gumira, ha azzal védekeztek. Ezt nem írtad le.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm aváalszokat, de neki nincs semmi baja és tablettával védekezünk, úgyhogy a gumira való érzékenység is kizárva. semmilyen folyás vagy viszektés sincs, csak ez a hüvelyégés csak szex után...
2011. máj. 14. 11:44
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!