Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus, vagy Biszexuális vagyok?
Ha megnézek egy pasit, az általában mindig meleg. Valahogy mindig ez van. Szeretem a nőies arcú pasikat, tetszenek. Dehát melegek.. nálunk ugye nem is lenne esélyem. De ugyanakkor nem tudnék egy normális kapcsolatot elképzelni hetero férfivel. A lányok is érdekelnek. Jelenleg van egy csajszi, akivel jól megvagyok és akarom is.
Akkor most mi is van? Már nem találok magamra.
Normális válaszokat kérek. Köszönöm.
Hány éves vagy? azt jó lenne tudni:P
19/L
Volt már barátom, azt gondoltam szeretem, de mégsem.
Lánnyal komolyabb dolog még nem történt.
Csak csók.
Hát nézd én azt mondom próbáld ki lánnyal ha ennyire "izgat" ,nem veszíthetsz semmit, de jobban jársz ha nem tetszik a dolog:P nem olyan menő és elfogadott, ha komolyabban gondolod, akár komoly kapcsolat szintjén.De ha leszbikus vagy akkor sincs semmi baj, én is az vagyok, és boldog vagyok, de közel sem olyan leányálom mint azt sokan gondolják...
19/L
alapeset: lány vagy.
1) érzelmi ÉS fizikai vonzalmat, vágyat csak lány iránt érzel. > leszbikus
2) érzelmi ÉS fizikai vonzalmat fiú és lány iránt is tudsz érezni. (természetesen nem egyszerre. csak ahogy éppen megtetszik valaki..> bi
3) érzelmi ÉS fizikai vonzalmat csak fiú iránt tudsz érezni.
> heteró
egyszerű.
de fölösleges bekategorizálni magad. persze, nem árt egy váz, amin építkezhetsz, egy kis tartás, hiszen anélkül bizonytalan és gyenge az ember, semmi önbizalom. de túlzásba sem kell vinni. hagyd, hogy az ösztöneid legyenek a kategóriák, és ne a teljesen, megkövül-tudatosan felépített gondolatmeneted.
azt te is tudod, hogy attól, hogy egy aktus vagy csók, egyéb érintkezés önmagában még nem jelent szexuális orientációt. (akkor sem, ha ezen hisztizik a lökött jónép.)
egyébként van olyan, hogy pánszexuális, aki a bi kategóriától annyiban különbözik, hogy neki abszolút mellékes az illető neme. ergo nem konkrét férfiba vagy nőbe, hanem androgün jelenséget vagy nemváltási folyamat közepén álló transzszexuálist is tud vágyni, szeretni.
na igen, attól függően, hogy milyen településen, közegben élsz, előfordulhatnak atrocitások. de ez van. majd megszokják. vagy megszöknek. részemről hát... már lesz*rom, ha megbámulnak meg visítoznak az egy-két évvel fiatalabb lányok, ha pl. csókkal és öleléssel üdvözlöm a barátnőmet. egyesek beszólnak. mások pedig ütnek, ököllel. (nem vagyunk túl nőies jelenségek, szóval sem a hú-de-erotikus két nőies, sem a férfias+nőies felállás.. ami néha kellemetlenségeket vonz maga után)
szóval ezen ne aggódj! lehet így élni.
és ezt üzenem a meleg srácoknak is. ismerek egy halom, boldogulni akaró és tudó LMBT embert, fiatalokat és idősebbeket is. szóóóval. igen, lehet élni, még itt magyarországon is. :)
Lehet élni utolsó, de mi pl nem vállaljuk utcán, nőiesek vagyunk, de nagyon nem vágyunk arra h megbámuljanak inkább otthon a 4 fal között, jó persze könnyebb ha le tudod sz*rni az emberek véleményét:P de nekem az itthoni dolgok okoztak nagyobb hát kihívást:P
19/L
Köszönöm a válaszokat.
Úgy vagyok vele, hogy bármikor felvállalnám a dolgot.
Egyszerűen nem érdekel mások véleménye. Ha szeretek valakit, nem szeretném rejtegetni. Megfelelni nem szeretnék senkinek, anyukám pedig elfogadja a helyzetet. És ez a lényeg.
Majd egy idő után rá fogtok jönni, hogy az embereket a lélek választja el egymástól, nem a bőrszín vagy a szexuális irányultság.
Halálunk pillanatában ezek nem számítanak, csak az, hogy milyen ember voltál, boldogan éltél-e, törekedtél-e arra, hogy boldog legyél és boldoggá tegyél másokat.
Emberként kategorizáld magad, ne szexuális lényként. Az érzés a fontos, az érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!