Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az hogy lehet, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy lehet, hogy valaki "elmegy", de nem érzi?

Figyelt kérdés

Pedig ejakulált is, nem értem. :/ azt állította, hogy nem tudott róla, hogy elment és én ezt el is hiszem neki, ugyanis semmi rezzenés abban a pillanatban.

miért lehet ez?

2011. máj. 12. 23:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minden szempontból érthetetlen kérdés.
2011. máj. 13. 00:07
 2/12 A kérdező kommentje:

Hát lehet késő van, de ez számomra teljesen érthető pedig. Na mindegy.

Volt orgazmusa. Elvileg. Ugyanis ő nem érezte, hogy elment volna, pedig sperma is távozott nem kevés.

2011. máj. 13. 00:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Ismerek valakit aki a szüzességét vesztette el úgy, hogy másnap semmire sem emlékezet. Piás állapotba volt a barátod?
2011. máj. 13. 00:26
 4/12 anonim ***** válasza:
lehet hülye válasz de nem lehet hogy csak túl sok előváladék?
2011. máj. 13. 03:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem volt részeg. Azt mondta, hogy ilyen még nem volt vele. Ez nagyon nem hiszem el, szerintem csak szégyellte ezt. Nem vagyok már kislány, de ilyet még nem láttam.O.o Sok előváladék lett volna? hát nem tudom. Elég sok volt az, mondjuk úgy 10 cm-es átmérőjű foltot hagyott a NADRÁGOMON. nem tudom elképzelni, hogy valakinek egy előváladék legyen:/
2011. máj. 13. 08:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Álljunk meg egy szóra, szeretkeztetek, vagy mi, a nadragod rajtad volt?
2011. máj. 13. 08:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja, tényleg, ezt az érdekességet nem mondtam. Nem szeretkeztünk, ruhában voltunk és rajtam volt...úgy mozogtunk. ezért is meglepő ez számomra.:/
2011. máj. 13. 08:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amiről beszélsz az spontán magömlés lehetett. Mert nekem is volt olyan, hogy a ruhában maradva az ágyon hemperegve egyszer csak egy kis folt jelent meg a nadrágomon de nem olyan nagy mint nálatok (a barátnőm kérdi, hogy ez mi? :)) Mire én ennyire kívánlak )

Szóval igazat is mondhat, de ha a színe fehér volt akkor azt másképp hívják. Az az a szitu, amikor a tag nem bírja és korán elélvezz anélkül, hogy bármit tehetne ellene.

Egyszer mesélte egy lány, hogy a barátja már a punci látványától elment s avval vége volt mindennek.

Adj időt neki, ne kérdezd a dologról, mert az ilyen kérdések csak zavarják a pasik lelkiállapotát, ő meg meg kell tanuljon uralkodni magán.

2011. máj. 13. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:
nincs lába
2011. máj. 14. 21:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Orgazmusa nem volt, azt érezte volna. Magömlése volt.
2011. máj. 16. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!