Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a cikkről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a cikkről (lent)?

Figyelt kérdés
Ti tudatában voltatok ennek a jelenségnek? Mennyire rázott meg titeket a cikk?
2011. máj. 12. 23:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy a srác is írta, ahogy beléptünk a 2000-res évbe Paris Hilton és ezek más irányba állt az egész világ...Onnantól kezdve semmi nem a régi. Ez egy elcseszett undorító világ lett, hányingerem van ettől.
2011. máj. 13. 00:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

De előbb vagy utóbb, ismét fény vetülhet erre a bolygóra. Semmi sem tart örökké! Ahogyan ez az undorító állapot sem. Csak tartsunk ki, vigyázzunk egymásra, erkölcsi értékeinkre, lelkünkre, nehogy eltévedjünk a sötétben. Higyjétek el; ENNEK VÉGE LESZ EGYSZER!

Tényleg emberek.. Ne adjuk fel a reményt, a hitet! Muszáj kitartanunk, muszáj pozitív érzéseket, történéseket hozzáadnunk ehhez a bolygóhoz! S meglátjátok; Meg lesz az eredménye!

(Fú, ez nem tudom, honnan jött. De nagyon kikívánkozott belőlem.)

2011. máj. 13. 00:42
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem találom.

Az egyiken valami gyerek írja az edzéstervét,a kur-vás linken meg valami gyökér ír egy legénybúcsúról.

2011. máj. 13. 00:53
 14/18 anonim ***** válasza:
a legénybúcsús az, csak olvasd tovább.
2011. máj. 13. 01:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahá!Megvan

Nem írt újat a író.Ismertem egy srácot akinek hasonló a foglalkozása,mint akikről ír.Kerítő.

Megszólít lányokat az utcán,modellmunkát ajánl a csaj nagy boldogan elmegy és olyan szintű oltást manipulációt,összezavarást kap,hogy 10ből 6-7nél ott helyben elvégzik a castingot.

A hoteskedés fokozatai sem újak.A mutatósakat azonnal kiszemelik.

Milliomos libertinusok meg mindig is voltak,de ők is ismerősek Sade Márki regényeiből.Akkor is voltak,most is vannak.

2011. máj. 13. 02:06
 16/18 anonim ***** válasza:
már tudtam ilyenekről, annyira a nyilvánosság előtt zajlik, én azokat nem értem, akik nem vesznek róla tudomást
2011. máj. 13. 08:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
en 25 l vagyok az én egyik "baratnöm" stewardessként dolgozik Dubai-ban , és én is fel tettem már neki a kérdést hogy honnan a fenéböl van neki pénze 4600€ tolra ??? és itt meg a táskákrol , cipökröl nem is beszéltem ... na mind 1 , jo hogy nem vagyunk egyformák :o)) mi is a páromal eljárunk szorakozni es csak azert mert csinos , szöke kékszemü lány vagyok minden alkalomal kapok egy ilyen ajánlatot !!és én hülye ezzen még mindeg felháborodok peddig bulizni is inkabb ingbe járog mint kihivó bluzokba vagy minibe ! ez a vilag sajnos már tényleg beteg , lassan oda juttunk hogy nem lesz férj és feleség hanem egy gazdag pasasnak majd egy "olcso" ribanc még gyereket is szül ....
2011. máj. 13. 10:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég idétlen a gyerek! A szókincse is csak a kurwa szóból áll! -.-
2011. máj. 15. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!