Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a cikkről (lent)?
De előbb vagy utóbb, ismét fény vetülhet erre a bolygóra. Semmi sem tart örökké! Ahogyan ez az undorító állapot sem. Csak tartsunk ki, vigyázzunk egymásra, erkölcsi értékeinkre, lelkünkre, nehogy eltévedjünk a sötétben. Higyjétek el; ENNEK VÉGE LESZ EGYSZER!
Tényleg emberek.. Ne adjuk fel a reményt, a hitet! Muszáj kitartanunk, muszáj pozitív érzéseket, történéseket hozzáadnunk ehhez a bolygóhoz! S meglátjátok; Meg lesz az eredménye!
(Fú, ez nem tudom, honnan jött. De nagyon kikívánkozott belőlem.)
Én nem találom.
Az egyiken valami gyerek írja az edzéstervét,a kur-vás linken meg valami gyökér ír egy legénybúcsúról.
Ahá!Megvan
Nem írt újat a író.Ismertem egy srácot akinek hasonló a foglalkozása,mint akikről ír.Kerítő.
Megszólít lányokat az utcán,modellmunkát ajánl a csaj nagy boldogan elmegy és olyan szintű oltást manipulációt,összezavarást kap,hogy 10ből 6-7nél ott helyben elvégzik a castingot.
A hoteskedés fokozatai sem újak.A mutatósakat azonnal kiszemelik.
Milliomos libertinusok meg mindig is voltak,de ők is ismerősek Sade Márki regényeiből.Akkor is voltak,most is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!