Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez gáz nagyon? Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz nagyon? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Barátnőmet orálisan kényeztetem ujjazom sokáig fél órát is szoktam legalább, elé is élvez sokszor, majd ő is mondja, hogy leszop, de sosem teszi meg normálisan, félig kiverem magamnak majd kérdezi, hogy jövök már? mondom te nem csinálnád esetleg? mondja oké... bekapja szop kicsit majd kiveszi és liheg hogy levegőt se kap eldől az ágyon... mondja... mindjárt 1 perc és folytatom...ez megy mindig sajnos. velem van a baj vagy vele? engem már ez nagyon zavar mellesleg szarik felizgatni engem, tv-t néz közben...
2011. máj. 12. 23:36
 1/7 anonim válasza:
először is kapcsold ki a tv-t! lehet h nincs meg a technikája azért nem elégít ki orálisan rendesen! de próbáljátok meg úgy hogy 1 szerre csináljátok a másiknak (69)! illetve ha zavar vmi akkor mond meg neki h mi a bajod!
2011. máj. 12. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont fordítva van... Én mindig csinálom pasimnak, ő meg valahogy így várja, hogy magamtól felizguljak... :D Mindegy, engem az orál nem különösebben vonz, szóval nekem annyira nem számít.
2011. máj. 12. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elég gáz. Marhára élvezheti.. Beszéltél vele erről? Továbbra sem figyel rád akkor érdemes elgondolkodni, hogy szeret-e.
2011. máj. 12. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
a csajoddal van baj, keress jobbat!
2011. máj. 13. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:
dobjad,nagyon gyenge a csaj,te meg pancser vagy hogy szenvedsz vele....
2011. máj. 13. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
dobd, ilyenért nem lenne bunkóság!
2011. máj. 13. 11:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Könnyű így mondani hogy dobjad. Nem tudjuk milyen a kapcsolatotok. Beszélj vele erről lehet csak nem csinálja szívesen, zavarja a dolog... Nem biztos, hogy arról van szó hogy nem szeret de ezt tényleg kettőtöknek kéne megbeszélni
2011. máj. 13. 22:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!