Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefürdötök szex vagy maszti után?
Egyértelmű,ez alap!Ha nem is teljes egészében fürdöm meg akkor legalább a puncimat,a cicimet,a hónaljamat,és a hajlatokat!Ha orál volt akkot fogmosás is van,nálam,de nem azért mert undorodnék a páromtól hanem mert ez nekem természetes,ez mindössze 5perc kb!
21/N
Mivel fogamzásgátlót szedek, és mindig csupa sperma a puncim, így azt mindenképp megmosom utána. Természetesen ha épp a barátomnál alszom, akkor fürdés előtt szoktunk szeretkezni, és utána együtt fürdünk. Viszont nem mindig van rá lehetőség/ idő, hogy lezuhanyozzunk. Például ha nem a négy fal között szeretkezünk- egy parkban elég nehéz lezuhanyozni :D Vagy ha Nála alszom, és reggel, indulás előtt, mikor sietni kell, akkor nincs rá idő. De amúgy sokszor szoktunk zuhanyzás közben szeretkezni, de volt már, hogy medencében csináltuk- olyankor nem zuhanyzunk külön :D Én masztizni nem szoktam, a barátom pedig általában a fürdőben fejezi be, és egyből megy utána zuhanyozni.
20/L
Nálunk ez vicces, mert párom előtte szokott én meg utána. De nem azért mert "koszos" vok, hanem mert állatira felhevül a testem és muszáj lehűteni.
Vki írta h még ölelgetné a bnőjét: menj vele fürödni :D
Előtte fürdök, utána én is intim törlőkendőt használok, mint ezt előttem már valaki írta is.
23/n
víziszonyos vagyok ha minden szex után letusolnék 1 héten 30X kéne kb
akkor már könyűbúvárnak minősülnék
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!