Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefürdötök szex vagy maszti után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefürdötök szex vagy maszti után?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor nem zavar vagy nem "féltek" attól hogy pl spermás lesz az ágy vagy amihez hozzáértek? Kort és nemet is 23f
2011. máj. 12. 23:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Előtte inkább, utána meg ott az intim törlőkendő.
2011. máj. 16. 21:19
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Egyértelmű,ez alap!Ha nem is teljes egészében fürdöm meg akkor legalább a puncimat,a cicimet,a hónaljamat,és a hajlatokat!Ha orál volt akkot fogmosás is van,nálam,de nem azért mert undorodnék a páromtól hanem mert ez nekem természetes,ez mindössze 5perc kb!

21/N

2011. máj. 16. 21:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Előtte is utána is. Maszti után nem, de szex után igen.
2011. máj. 16. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Én igen.
2011. máj. 16. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel fogamzásgátlót szedek, és mindig csupa sperma a puncim, így azt mindenképp megmosom utána. Természetesen ha épp a barátomnál alszom, akkor fürdés előtt szoktunk szeretkezni, és utána együtt fürdünk. Viszont nem mindig van rá lehetőség/ idő, hogy lezuhanyozzunk. Például ha nem a négy fal között szeretkezünk- egy parkban elég nehéz lezuhanyozni :D Vagy ha Nála alszom, és reggel, indulás előtt, mikor sietni kell, akkor nincs rá idő. De amúgy sokszor szoktunk zuhanyzás közben szeretkezni, de volt már, hogy medencében csináltuk- olyankor nem zuhanyzunk külön :D Én masztizni nem szoktam, a barátom pedig általában a fürdőben fejezi be, és egyből megy utána zuhanyozni.

20/L

2011. máj. 16. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Nálunk ez vicces, mert párom előtte szokott én meg utána. De nem azért mert "koszos" vok, hanem mert állatira felhevül a testem és muszáj lehűteni.

Vki írta h még ölelgetné a bnőjét: menj vele fürödni :D

2011. máj. 16. 23:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Előtte fürdök, utána én is intim törlőkendőt használok, mint ezt előttem már valaki írta is.

23/n

2011. máj. 16. 23:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

víziszonyos vagyok ha minden szex után letusolnék 1 héten 30X kéne kb

akkor már könyűbúvárnak minősülnék

2011. máj. 17. 09:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!