Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engedjem meg neki? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem meg neki? :S

Figyelt kérdés
A barátom ki szeretne nyalni, de nemhiszem, hogy túl jó íze van. Azt mondja azért szeretné, mert az jó nekem, és nagyon szeretem őt. De neki ez nemjó, úgyhogy nemszeretném. Milyen íze van? Nagyon rosz? (Csak emrt a sperma íze speciel borzasztó...ebből kiindulva gondoltam)
2011. máj. 12. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neki is jó lesz, a legtöbb fiút elég rendesen felizgatja ez a művelet.

Az ízét meg le tudod te is tesztelni, ha bedugod egy ujjad és lenyalod.

Ha rám hallgatsz, akkor egy próbát meg ér, hidd el, rá lehet szokni. :DDDD

30N

2011. máj. 12. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
egy próbát megér.. bárcsak engem nyalogatnának.. :))
2011. máj. 12. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Van neki egy jellegzetes íze, de ha rendesen tisztán van tartva akkor ez nem negatív dolog.

Kicsit olyan mint a kaukázusi kefír. Én pl szeretem. De első sorban azért szertné, mert látni akarja hogy élvezed (vizuális inger=őt is izgatja a dolog)

2011. máj. 12. 23:02
 4/9 anonim ***** válasza:
engedd csak meg, jó lesz :)
2011. máj. 12. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha félsz, akkor egy alapos fürdés előtte. Zuhany ilyenkor kevés.
2011. máj. 12. 23:05
 6/9 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"A barátom ki szeretne nyalni, de nemhiszem, hogy túl jó íze van."

Ez az ő problémája legyen.

Ha őt nem zavarja, akkor hajrá.

2011. máj. 12. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:
23.01: írjál, hátha :)
2011. máj. 12. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:
amúgy lenne itt pár jelentkező aki szívesen nyalna... amúgy próbáljátok ki meg nem mérgezed...
2011. máj. 12. 23:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nemrég nyaltam ki a barátnőmet és szerintem nincs annyira rossz íze, persze ez valamennyire a tisztálkodástól is függhet. 15/F
2011. máj. 13. 16:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!