Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Impotens lettem vagy más a gond?
Pszichoszexuális erektilis diszfunkciótól szenvedsz.
Gyógyír:
- türelmes, szerető barátnő
- a maszturbálás technikájának módosítása
- a maszturbálás gyakoriságának csökkentése.
Ez a stressz miatt van.
Ahogy elnézem, a barátnőd is csak nemrég veszthette el a szüzességét. :)
Meg az is nyilvánvaló, hogy nem adtatok magatoknak elég időt, hogy kicsit jobban megismerkedjetek testileg-lelkileg, mielőtt belevágtatok.
Úristen tesó!
Ezt a kérdést mintha én írtam volna. Pont ezen agyaltam ma is, szintén 22 vagyok, ugyanígy nemrég vesztettem el a szüzességem, ugyanígy lelankadt szex közben, és a maszturbálást szintén megy. Én azzal egészíteném ezt ki, hogy amikor ruhában a barátnőm az ölembe ült, nagyon merevedett a péniszem, de amint benyúlt a nadrágomba, vagy le kellett azt vennem, éreztem, hogy kezd lankadni. Én nagyon gyanítom, hogy stressz van mögötte, de az is benne lehet a pakliban, hogy én 10 évig azért maszturbáltam a saját ritmusomban, és a barátnőmnek se az orális izgatása, se a puncijában nem olyan jó, nincs elég inger...
Az első szexet se élveztem emiatt, kb fél percenként ki kellett vennem, mert mindig lekonyult, és csak magamnak izgatva tudtam újra felállítani...
Én pontosan emiatt félek újra járni egy lánnyal, nem akarok újra felsülni, max. ha a lány nagyon rendes és türelmes.
A kérdés maga már banális, mármint nem úgy értve, hogy hülyeség, de mindenképp költői...
Természetesen nem vagy impotens. Ez biztos, úgyhogy nyugi. De nem biztos, hogy kellően érett vagy akár mentálisan, pszichésen, akár testileg egy kapcsolatra, amiben már a szexualitás is jelen van.
Egy biztos, hogy maga a jelenség, amit leírszm egy öngerjesztő folyamat, amit sajnos a sorozatos kudarcélmények csak tovább rontanak. Mindenesetre azt gondolom, hogy elgondolkodtató az a mondata is barátnődnek, hogy amikor valami jelzést adsz számára, ami egyértelmű, hogy neked "nem jó" valami, amit ő csinál, arra annyi a reakció, hogy ő nem úgy szokta... Gyakorlatilag nem volt olyan kérdés, hogy ő mit szokott és mással hogyan gyakorolta be a mozdulatsorokat... Minden ember külön személyiség, mások az ingerküzöbök, mások az elvárások... És ezt a picilánynak is be kellene látnia... Nem szeretném őt megítélni, de azt hiszem, messze nem érett meg ő sem még erre a dologra, és ha úgy nézzük, vak vezet világtalant típusú kapcsolat a tiétek, így a fejlődés és pozitív változás sem lesz meg, ha nem változtat ő is és te is dolgokon...
Azt szoktuk mondani, a szexualitás, mint olyan, egy művészet... Érni kell hozzá, és lehet, hogy még nincs itt az idő... És nem arra gondolok, hogy 22 évesen testileg, fizikálisan nincs itt az idő... Lehet, hogy ezzel a lánnyal, ebben az élethelyzetben nincs még itt az idő... De ehhez ismerni kellene a részleteket, hogy bővebbet tudjon mondani az ember...
Mindenesetre a kérdésedre egyértelműen adható válasz: nem vagy impotens!
Sok sikert és ha kérdésed van, bátran keress...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!