Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem régóta vagyok együtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem régóta vagyok együtt a barátnőmmel, nem rég nyaltam először ki, de savanyú volt a puncija miért lehet? Betegség?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek aggódom ! minden punci savanyú ???
2011. máj. 12. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Igen :). A tervezés során nem pont az íz volt az elsődleges szempont.
2011. máj. 12. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Mivel tejsavat termel az öntisztítás végett, ezért igen, mind savanyú. Bár vannak olyan időszakok (menstruációtól függ) amikor édesebb elvileg. A ciklus valamelyik részében...Pontosan nemtudom.:D
2011. máj. 12. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

hát ezzel nem értek egyet

nekem nem olyan

és az a lány, akivel voltam, neki sem Oo

22L

2011. máj. 12. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Hát, volt egy lány, aki olyan finom volt, hogy alig bírtam abbahagyni a nyalást. A savanyúhoz köze sem volt.

A legtöbb lánynak akivel voltam teljesen jó ízű volt.

Egy barátnőmnek pedig volt egy időszak, amikor savanyúbb volt, mint szokott lenni, kellemetlen volt, de csak szex előtt. Nem tudom mi lehetett, a nőgyógyász szerint normális volt.

2011. máj. 12. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Küld el fürödni sex előtt.:)
2011. máj. 12. 22:36
 6/9 anonim válasza:
45%
szerintem is teljesen normalis :)
2011. máj. 12. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
8%
Az a köcsög,amelyik lepontozott,kinyalhatja a szaros seggemet.Puszi
2011. máj. 13. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt ilyennel dolgom, de annyira felizgatott a nyalás és a punci látványa, hogy nem törődtem vele. Viszont a legutóbbi barátnőmnek olyan finom, mint a nektár! Kár, hogy kirúgott egy sajnálatos félrelépés miatt.
2011. máj. 13. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én mostani barátnőmnek nem savanyú, kicsit inkább az édeshez hasonlítanám, mint a nektár ahogy az előbbi válaszoló mondja. 15/F Előző barátnőmnek is hasonló volt, tehát...
2011. máj. 13. 16:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!