Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesség megszüntetése?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség megszüntetése?

Figyelt kérdés
hány naposig lehet a terhességet megszüntetni?
2011. máj. 12. 21:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
jóó ezt már megbeszéltük....huszonévesen nem tesszük tönkre az életünket... csak azért mert "ismeretlen okokból" lett baj. meg annyira nem is biztos hogy még baj van...majd holnap kiderül.
2011. máj. 12. 21:32
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

12. hétig lehet megszakítani a terhességet. Ez a "elcseszni az életet" elég hülye szöveg egyébként. Még ha egy 15 éves mondja, akkor oké. De 20 felett....

Mivel védekeztetek?

2011. máj. 12. 21:46
 13/28 anonim válasza:
77%
hát szerintem egy gyerekre nem úgy kéne gondolni, hogy tönkreteszi az életed így huszonévesen, de mindegy....
2011. máj. 12. 21:47
 14/28 A kérdező kommentje:

az hogy hogyan fogalmazok nem a te dolgod.

egyébként gumival és mindig megnéztem a végén hogy minden rendben vane...errre mégis utolért a baj...:S

2011. máj. 12. 21:51
 15/28 anonim ***** válasza:
14%
Én is húsz éves vagyok, és az én életemet is tönkreb@szná egy purdé. Igen, sajnos a gyereket meg kell ölni, inkább, mint hogy sanyargatott helyzetben nőjön fel.
2011. máj. 12. 21:53
 16/28 A kérdező kommentje:
nem a helyzetemről van szó..van pénzem eltartani ha arról van szó...egyszerűen nem vagyok felkészülve.ebből az okból védekeztünk...erre..:S
2011. máj. 12. 21:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan védekeztetek, akkor nem terhes. Ha volt olyan, hogy "csak bedugom egy kicsit gumi nélkül, akkor meg ne csodálkozz.
2011. máj. 12. 22:01
 18/28 A kérdező kommentje:
pedig normálisan védekeztünk.... ismerősömnek volt hogy nem jött meg 2 hónapig.remélem ez a verzió van nálunk is
2011. máj. 12. 22:06
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy. Kedves kérdező. Nagyon nem tetszik a stílusod, mert egy oltári nagy bunkó paraszt gyerek lehetsz és csodálkozom, hogy a barátnőd ilyen stílussal el tud viselni de ez nem az én dolgom.

Viszont, miért kell egyből a legrosszabbra gondolni? Lehet, hogy a barátnőd csak idegeskedik egy kicsit, vagy jön a meleg, ettől is szokott kicsit késni a menstruáció, vagy összeszedett egy fertőzést, vagy antibiotikumot szedet és az kuszálta neki össze a hormonrendszerét stb. stb. Millió egy más megoldás is lehet arra, hogy késik neki nem pont a terhesség. Nekem sajnos volt olyan, hogy 3-4hétre jött meg csak. és csak kívántam volna, hogy terhes legyek, mint hogy betegségem legyen. De remélem a bnődnek se baba nem lesz, sem betegsége.

22/l

2011. máj. 12. 22:08
 20/28 A kérdező kommentje:
neem. itt nem a stílusommal van a baj...csak télleg fosok. tényleg szeretem meg védekezünk...és mégis ez lett...persze lehet más oka is..de természetes hogy egyből a "legrosszabbra" gondolunk. nem tudom mi lesz..de holnap remélem kiderül
2011. máj. 12. 22:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!