Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hihetetlen, de rájöttem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlen, de rájöttem, baromi sz*r vagyok az ágyban. Hogyan segíthetek ezen?

Figyelt kérdés

Hali!

Kicsit későn vesztettem el a szüzességem, 21 évesen és ugye ebből következik, hogy előtte semmit nem gyakoroltam ezen a téren. Mivel közel 10 éve intenzíven sportolok,fogjuk rá szolidan ki vagyok gyúrva, ezért is lepett meg, hogy milyen szinten fáradékony és sz*r vagyok az ágyban. Több problémám is van:

- ruhán keresztül sosincs semmi baj a cerkával, ha úgy érek a barátnőmhöz, de amint leveszem a nadrágom, lefagy a cerka, és állandóan lekonyul

- az ágyban kb 20 lökés után tökre kifulladok, ez azt jelenti, hogy a medence izmaim gyengék ugye? nem sokat használtam őket előtte...

Hogyan lehetne ezeken segíteni ezeken, hogy "Jó legyek az ágyban", komoly a kérdés ezért gyengeelméjű válaszokat légyszi ne! Nem magam miatt kérdem ezeket, csak nem akarok a barátnőmnek csalódást okozni, nekem ez a legfontosabb.

2011. máj. 12. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
én alapjáraton edzetlen vagyok, és hamar kifulladtam. elmentem futni és egy idő után jobban bírtam, igaz, így is kifáradok, de azért tovább bírom.
2011. máj. 12. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán a fekvőtámasz is segítene.
2011. máj. 12. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ha elfáradok akkor a csajt az ölembe ültetem és hagyom hogy ő dolgozzon helyettem.
2011. máj. 12. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenki elfáradt előbb vagy utóbb. Nem kell mindig gyorsan csinálni. Lehet váltani, egyszer csak lassan és mélyre kicsit begyorsítasz, aztán megint lassan. Ha nem bírod akkor meg pózt cseréltek. Mondjuk a barátnőd van felől és akkor így tudjátok egymást váltani. :D
2011. máj. 12. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Elírtam szóval:

Mindenki elfáradt előbb vagy utóbb. Nem kell mindig gyorsan csinálni. Lehet váltani, egyszer csak lassan és mélyre kicsit begyorsítasz, aztán megint lassan. Ha nem bírod akkor meg pózt cseréltek. Mondjuk a barátnőd van felül és akkor így tudjátok egymást váltani. :D

2011. máj. 12. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ez a fokmérője, hanem az, mennyit tudsz adni a másiknak. Ha sokat, akkor nem vagy szar az ágyban. Ha csak önmagaddal vagy elfoglalva, lehetsz akár olyan mint a gép, de az ágyban szar leszel.
2011. máj. 12. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyakoroljatok sokat a barátnőddel :).
2011. máj. 13. 11:46
 8/8 kris' válasza:

Szia!

Szerintem neked nincs semmi komoly problémád az ágyban, csupán egy kicsit több önbizalomra van szükséged. Bízz magadban, lazíts, hisz tudod, h jó pasi vagy és máris megtáltosodsz. Ha a pozíció alatt fáradsz, cserélj. Ne akarj bizonyítani az csak frusztrál.

A szexet élvezni kell, nem áldozatként felfogni.

Remélem segítségedre voltam:)

2011. máj. 13. 12:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!