Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem olyan jó a szex, de nagyon szeretem őt! Nektek melyik lenne a fontosabb?
Figyelt kérdés
Már jópár hónapja együtt vagyunk, azt hittem összecsiszolódunk majd az ágyban is, de nem. Pedig mindketten tapasztaltak voltunk már, és rengeteget beszéltünk is róla. De semmi. Pedig a szex nagyon fontos egy jó kapcsolatban, de nem annyira élvezem vele, legalábbis testileg nem:( De nagyon szeretem őt, az előző két barátomnál nem volt ilyen erős érzésem. Szerintetek? 18 és 22 évesek vagyunk2011. máj. 12. 19:55
1/7 anonim válasza:
Még nem kell lépj, csak ha eldurvul a helyzet. Az is lehet, hogy idővel minden megoldódik.
2/7 anonim válasza:
Velem is ez volt,vártam 3 évet és jött egy csábító megcsaltam.Azóta szakítottunk,és akkor jöttem rá hogy egy kapcsolatban nagyon is fontos a szex működése!
3/7 anonim válasza:
Mi a probléma? Ügyetlen? Vagy -lesarkítva- ő BDSM párti te pedig nem?
4/7 anonim válasza:
Ha nem jó, akkor ne csináld. Olyat kell választani, akivel jó, mert ha úgy maradsz mellette, hogy nem vagy elégedett, ez a probléma mindig gyötör és soha nem tudsz megszabadulni tőle. Akkor pedig jobb azonnal az elején változtatni, mint évekig nélkülözni, főleg addig, amíg ilyen fiatalok vagytok. (Még a semmi is jobb a biztos rossznál.)
5/7 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni mi lehet olyan áthidalhatatlan akadály, amit nem tudtok megoldani, ha szeretitek egymást. Vagy lehet mégsem szeretitek annyira? Pár hónap meg szerintem elég kevés idő ehhez...
6/7 anonim válasza:
Persze, hogy kevés. Néha évek kellenek, amíg teljesen összeszoktok.
7/7 anonim válasza:
Sok idő kell amig egy pár teljesen egymásra tud hangolódni akár évek is sajnos:S szerencsés az akinek rögtön megy.. De ha olyan gondok vannak hogy nem figyel rád, durva veled akkor az semmiképp se jó. Szerintem beszéld meg vele, és közös erővel vagy vmi jó kis előjátékkal vagy akár egy ízesített síkosítóval fel lehet dobni a dolgokat ;)
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!