Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Exhibicionista vagyok. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exhibicionista vagyok. Mit szólnátok, ha meztelenül nyitnék ajtót?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, és arra gondoltam, ha jön egy közvélemény-kutató vagy ilyesmi lány és becsönget, meztelenül fogok ajtót nyitni. Nem tudom ez pl. zaklatásnak minősül-e.

Amúgy magas vagyok és sportos alkat, ha ez számít valamit ;)

2011. máj. 12. 19:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csaj lennél, akkor bejönnél a pasiknak, de fordítva ???? hmm?? lehet, hogy akkor is csak a pasiknak. :))
2011. máj. 12. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Neeecc. Valószínűleg ha közvélemény kutató lennék nagyon megijednék, majd távoznék a helyszínről:D Tuti nem mennék be:D. Illetve lehet, hogy zaklatás, vagy közszemérem sértés vagy ijesmi.:D de az ötlet jó
2011. máj. 12. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
fogadd el, a pasiktól undorodnak a nők...
2011. máj. 12. 19:57
 4/13 A kérdező kommentje:
közszemérem sértés tuti nem, mivel a szexkiegészítők nyilvános mutogatása számít annak :D
2011. máj. 12. 19:57
 5/13 A kérdező kommentje:
nem igazán érdekel, hogy tetszeni fog-e neki, csak attól félek, hogy lefúj valami szprével vagy ilyesmi :D
2011. máj. 12. 19:58
 6/13 Vree ***** válasza:

Hát ja, ez kimeríti a közszeméremsértés fogalmát :D Ha még is szólitod akkor meg esetleg szexuális zaklatás is.

De ha vállalod kockázatot, csináld. :D Remélem nem áll fenn a veszély hogy lenéz és kacagni fog.

2011. máj. 12. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem hinném, hogy annak számít, mivel a saját lakásodról van szó... de azért inkább ne tedd, mert bizony, én is elmenekülnék:):)
2011. máj. 12. 19:59
 8/13 A kérdező kommentje:
nekem az okozná a legnagyobb örömöt, ha zavarna jönne vagy nevetne :)
2011. máj. 12. 20:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Se a zaklatás, sem pedig a szeméremsértés tényállását ez nem meríti ki. Teljesen legális a jog szerint. Társadalmi normák szerint viszont már nem annyira.

Én biztos meglepődnék, aztán nevetnék egy jót. Olyan, hogy szex lesz belőle, szerintem csak a filmekben van. De én is szoktam ábrándozni ilyenekről, pl a pizzafutárral:)

Egy férfinek mi lenne a reakciója, ha ruha nélkül nyitnék ajtót?:)

22L

2011. máj. 12. 21:31
 10/13 anonim ***** válasza:

a 22 éves lánynak :

Attól függ, ha délután 1 körül van akkor olyan kanos vagyok hogy 8 lóval sem vontatnának el rólad.

26 ff Pest

2011. máj. 12. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!