Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most ez milyennek számít?
Igen, még egy péniszméretes kérdés. :D
Szóval 24 éves vagyok -azaz már semmiképp nem serdülő korú, és a péniszem 14 cm hosszú -természetesen mereven, és a leg szélesebb részén 11,5 cm körül van a kerülete. Valahogy pont ez az a méret kategória, amiről a gyakoris 100000 ilyen kérdés alapján sem tudom eldönteni, hogy kicsi e, vagy már megüti az átlagot, mert írnak itt 17 centit átlagosnak, és 13-at is. Valamiért az előbbit tartom reálisabbnak. A másik az átmérő. Ugye 3-4 centi vastagságot szoktak írni merev állapotban. Nos, kérdés, hogy vajon ez hogy értendő lehet? 3 centi az olyan, mint egy pillepalack kupakjának a kerülete, olyan vékony merev péniszt meg valahogy nem tudok elképzelni.
Legyetek szívesek vélekedjetek, de úgy, hogy ha egy mód van rá, mielött válaszoltok, nézzétek meg vonalzón, hogy mennyi a 14 centi, és próbáljátok meg elképzelni, hogy legtöbb pénisz amivel találkoztatok jelentősen eltért e ettől?
Ezt csak azért kérem, mert tudom, hogy a lányok többsége nem vonalzóval járkál, így sokan szerintem, ha meglátnak egy centiben leírt méretadatot, nem is igazán tudják elképzzelni mennyiről is van szó. A kerületről annyit tudok mondani, hogy picivel vékonyabb, mint egy átlagos banán héjjastól.
Amúgy tudom, hogy egy 24 éves embertől hülyén néz ki egy ilyen kérdés, de pont ebben az "identitászavaros" kategóriában vagyok méretileg. Előre is köszi a válaszokat
Szerintem semmi gond a méreteddel:) Ha ügyesen használod, hidd el hogy nem az számít a lányoknak hogy most egy 14-16 vagy 18 centisről van szó. Ha mellette megértő, kedves vagy és odafigyelsz a lányra+ jól használod a szerszámod nem lesz semmi gond ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!