Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, szeretitek felhúzni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek felhúzni a gumit?

Figyelt kérdés
Szerintem jó érzés!:D
2011. máj. 12. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó ha utána punciba dugod. De csak úgy felhúzni meg le nem élvezet. :))
2011. máj. 12. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Dugni gumi nélkül,az a jó érzés.
2011. máj. 12. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Utálom!

Pont a legjobb pillanatokban keresni, kibontani, megnézni melyik irányba lehet göngyölni... Meg az egész sz@r, sokkal jobb a nélkül.

2011. máj. 12. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Minden gumi ellenes pasinak: Tudod, mi a szar, amikor egész éjjel üvölt a gyerek!!! Ezt a lusta bagázst öregem! Egy dolguk lenne h egy nanomilliméternyi vackot felvegyenek, azt minden bajuk van, azt bezzeg elnézik h a nőjük tömje magába a hormonokat!! Nem baj, h neki mi baja lehet tőle hosszú távon...undorítóak vtok, komolyan!!!
2011. máj. 12. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, utálom.

Egyszer volt egy barátnőm, ragaszkodott hozzá, azonnal szakítottam vele ezért. Nem bántam meg.

"Gumival, olyan mint egy mézesüveget kívülről nyalogatni." mondta egy orvos az iskolában.

Le lehet élni teljes boldogságban, tisztességesen, jó erkölcsben, egészségben és örömben egy egész életet. Nem a gumi-óvszeren múlik az élet boldogsága.

58 f

2011. máj. 12. 20:05
 6/10 AVATAR282827 ***** válasza:
a kedves hölgynek felettem...ad1 van már férfi fogamzásgátló is és meg lehet beszélni a közös használatot...ad2 lehet hogy neked tök mindegy az a nanométernyi vacak mert csak magadba tömsz valamit, de a pasik szemszögéből olyan mint zokniban lábat mosni...nem jön át az az érzés...ad3 lehet felelősséggel is csinálni, ki lehet venni időben...én is gumi nélkül szeretem, és még egy barátnőm sem lett terhes...ad4 nem kell hormonokat szedni, van rengeteg más fogamzásgátló módszer...
2011. máj. 12. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Csajom is utálja a gumit,ő döntött a gyógyszer mellett.A mai tabik pedig eléggé modern cuccok,alacsony hormontartalommal.Bár biztos egy gyógyszerész veszett el benned.
2011. máj. 12. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is szedtem 2 évig, nem is volt bajom tőle különösebben, csak épp elvette a szexuális étvágyam, ami teljesen átlagos mellékhatás, csak sokan azt hiszik h ááá csak az idő. Abbahagytam és lám...de ezt is érdemlitek amúgy, sok hisztis frigid csajt, aztán meg majd itt szidtok minket! :D
2011. máj. 12. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Most meg már fogjuk a tabira,hogy ilyenek vagytok.Széép.
2011. máj. 12. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
:D
2011. máj. 12. 21:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!