Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag 25 éves nő összesen hányszor dugatta meg
magát életében?
Figyelt kérdés
Csak mert a fő indok a prostizás ellen, hogy "fúj hogy van hozzá gyomrod amikor ki tudja hányan b_szták meg előtted". Ezek szerint a többi lány mind szent és mondjuk évente egyszer kefél? Kétlem, ha összejönnék egy 25 évessel ott is fel lehetne tenni a kérdést: "ki tudja hányan b_szták már meg előttem".
Szóval szeretném tudni a kérdésben szereplő sokaság esetén: eloszlás, várható érték, módusz, medián, alsó decilis, felső decilis.
figyu 25 éves nőket találsz olyat akit még csak 1 tag dugott. ott nem nagy az esélye hogy összeszedsz valamit.
2011. máj. 12. 18:44
2/13 anonim válasza:
Nem ez a bajuk, hanem hogy kik. A prosti semmit nem néz, csak a pénzt. Egy nő,aki nem prosti, csak sok partnere volt, nem fizetséget kért érte és nem ez alapján választott így valószínű nem feküdt össze beteg vagy három hónapja nem fürdött emberrel.
2011. máj. 12. 18:45
3/13 A kérdező kommentje:
Nem az útszéli cigókra gondolok, a normális prosti, aki lakáson fogad szerintem jobban ügyel a higiéniára, mint egy átlagos nemprosti lány.
2011. máj. 12. 18:49
4/13 anonim válasza:
Attól még a pénz beszél.
Mindenkinél változó egyébként,hogy hány emberrel volt együtt, átlagot nem tudok mondani, ahhoz azért több embert kéne ismernem és az sem lenne valós.
Van, aki sokkal, van aki kevéssel és van aki 1-el sem. Egy prosti viszont nem épp szerelemből szexel, és semmi egyéb nem fűzi a partnereihez, csak a szex, ami másnak élvezetes, neki munka.
A másik meg hogy prostinál nem igen van meg az esélye annak, hogy nem sok partnere volt. Napi több. Egy könnyűvérű nő sem fogyaszt el napi szinten több pasit.
2011. máj. 12. 18:55
5/13 anonim válasza:
Én nem értem miért utálják a prostikat. Ha neki úgy jó csinálja, ha pedig egy nő bizik önmagában és, hogy a férjét/ párját testileg lelkileg ki tudja elégiteni nem fog félni, hogy a férje prostit keres. Egyébként is egy prosti sem mászik férjes emberekre azok az emberek maguktól viszik hozzá a pénzüket és várnak cserébe olyat amit otthon nem kapnak meg. 22L
2011. máj. 12. 19:00
6/13 anonim válasza:
Hát egy darabig màg recskázni fogsz ha ilyenek képzelsz egy 25 éves nöt.
2011. máj. 12. 19:04
7/13 A kérdező kommentje:
Teljesen helytálló, mivel tényleg nem tudom, hogy egy adott lány hányszor szexelt életében. Azért is kérdezem.
2011. máj. 12. 19:11
8/13 anonim válasza:
Szerintem meg a prostik az okosak. Egy "normál" ilyen korú nő persze lenézi őket, merthogy fűvel-fával lefekszenek. Igen ám, csakhogy a drágalátos "normál" nők is mindenkivel megdugatják magukat, de -- a prostikkal ellentétben -- ingyen. Ha más valaki ribanc, akkor legalább legyen esze, és ne ingyen csinálja. szerintem.
2011. máj. 12. 19:18
9/13 anonim válasza:
Én nem dugattam meg magam mindenkivel, még nem vagyok 25 de nem járok messze tőle, 1 férfi volt az életemben. Szóval ez emberfüggő, ki milyen, viszont nálam esélye nincs olyan férfinek, akinek számomra sok partnere volt. Szóval kérdező én nem ismerlek, de csak akkor hőbörögj, ha te erkölcsös vagy és nem mész rá minden nőre, aki mozog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!