Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti lefeküdnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti lefeküdnétek Billie Joe-val?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Tiniként szerelmes voltam belé :DDD
2011. máj. 12. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is szerelmes voltam belé :D Régen azt mondtam volna, hogy igen mostmár nem érdekel annyira :D bár nem rossz pasi :)
2011. máj. 12. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki ő, de megnéztem, és ha nem sminkelné magát akkor tetszene. De ez még nem feltétlen jelenti azt hogy le is feküdnék vele, nekem ehhez több kell, de tetszeni tetszik (ha nem sminkeli magát).
2011. máj. 12. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha én kellenék neki, ajaj!
2011. máj. 12. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Csakis NE-YO-val,ugy felizgat a hangja,az ajkai........elolvadok attol a pasastol!!!
2011. máj. 12. 18:51
 6/7 PunxGirl válasza:
100%
Ilyen hülye kérdést:'DMég szép...király pasi...Jó a hangja,híres és még szexi is...kell ennél több?Fuuu de megerőszakolnám x'D
2011. júl. 5. 12:01
 7/7 anonim válasza:
mégszép ;) (csak Adie el ne kapjon minket :D)
2011. júl. 6. 20:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!