Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Feldobnám a maszturbálás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feldobnám a maszturbálás élményét, óvszer jöhet? (folytatás odalent)

Figyelt kérdés
Egy lánnyal eléggé jóban vagyok, jókat dumálunk,egyfajta vonzalom is kialakult már kölcsönösen, tök rendes meg csinos, így hát természetes, hogy megkívántam.Azonban még nem látom elérkezettnek az időt a szexre.Ezért úgy gondoltam, hogy simán maszturbálni fogok a képeire, de hogy feldobjam egy kicsit vettem óvszer.Mert úgy gondoltam érdekesebb (így még sosem csináltam).A kérdés az lenne, hogy kaphatok-e vmilyen fertőzést vagy mást attól ha mindig ugyanazt a gumit használnám(jelzem: még nem kezdtem el)csak kimosnám(de nem szögelném fel a kunyhóm falára, mint Afrikában szokás,:D )Értelmes válaszokat kérnék, még akkor is ha a kérdés hülyeségnek is tűnik.
2011. máj. 12. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem dugd meg a csajt...XD
2011. máj. 12. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
de ne a kimosott kotonnal:D
2011. máj. 12. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha kimosod, semmi bajod nem lesz tőle. Csináld, ha jó. Egészségedre.
2011. máj. 12. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha mindig ugyanazt a gumit használnád, szerintem semmi baj nem lenne milyen fertőzést kapnál? Csak most meg a kezed meg a gumit és ennyi.

De szerintem inkább ismerkedj tovább a csajjal és próbáld meg finoman rávezetni,hogy mit szeretnél. :D

2011. máj. 12. 16:11
 5/7 anonim válasza:
Ezt hívják újrahasznosításnak. :D Belevered - kioblíted aztan újból felcsavarod? :D:D megál az ész h vkik min spórolnak.:D:D
2011. máj. 12. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Attol nem lesz jobb a maszturbálás, hogy gumit húzol, akkor inkább húzzd minél tovább. Minél tovább húzod, annál jobb lesz. Viszont vegyél inkább 2 csomag gumit, abból 4et használj el gyakorlásra, hogy tudd felhúzni, ne a barátnod elott próbálkozz, a maradék 2-vel meg inkább dugd meg a csajt. (legyen 2 mert soha nem lehet tudni, eltépheted, vagy akármi :D) A gumimosást meg rogton felejtsd el, beteg egy otlet!
2011. máj. 12. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont jó ötlet a gumit egyedül kipróbálni, és nem a partner előtt bénázni.

A gumit nem lehet újra használni, nem mosható.

Mellékesen pedig meg van a gumiban maszturbálásnak az az előnye is, hogy

a) hozzászoksz

b) nem kell takarítani

ebből az a) elég fontos

2011. máj. 12. 18:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!