Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éven alattinak adnak intim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éven alattinak adnak intim szörtelenítő krémet, és sikosítót?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. máj. 12. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Szőrtelenítő krémet valószínű hogy adnak, de síkosítót már nem valószínű. A tescoban dolgoztam pár hónapig, és a síkosító épp olyan 18+ mint a cigi meg az alkohol. Ne kérdezd miért... ekkora hülyeséget sem hallottam. :D
2011. máj. 12. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy a nővérednek viszed.
2011. máj. 12. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:

síkosítót nem valószínű én is tescoba pénztárba ültem mikor el kelet kérnem a személyit 1 sráctól :D hülye dolog de ez van

20F

2011. máj. 12. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:
:@@@@@@@@@@@@@@@@
2011. máj. 12. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Síkosítót adnak a benzinkúton, hőálló csapágyzsír néven. Komolyan pedig, a gyógyszertárban bárki vehet tiszta vazelin néven, elég olcsó. Bármit bekenhetsz vele, ha azt akarod, hogy jól csússzon.

Szőrtelenítésre pedig a legjobb a borotva. (elektromos)

2011. máj. 12. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:

16 voltam mikor a barátom elöször a fenekembe.......sima testápolóval kente be elötte a f**kát,és nem is fájt,illetve akkkor mikor nagyon ki-ki húzta,mikor jó mélyen bentvolt az jó volt krémmel is

19/L

2011. máj. 13. 09:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Adnak síkosítót gyógyszertárban, és óvszert is. Ott nem köcsögök, hogy na adjanak. Mellesleg fogalmam sincs, hogy a Tacskó miért nem ad a fiataloknak...

Azzal egyáltalán nem rontja meg őket, sőt épp. ellenkezőleg.

Szörtelenítő krémről meg annyit, hogy azt már a kisebb boltokban is lehet venni. Nekem adnak mindent.

Hidrogén-peroxidot, 35%-os sósavat, cigit, benzint, vibráló péniszgyűrűt stb.

2011. máj. 13. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Szóval bemész a legelső gyógyszertárba, és tudsz venni síkosítót. Bartholine a neve. Meg van egy másik, egy kisebb kiszerelésű, a neve: KY (úgy kell kérni,hogy "káipszilon")

Az direkt óvszerhez van kifejlesztve, nagyon jól síkosít. Jah és fincsi édeskés, állítólag gyümölcszseléből van.

2011. máj. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!