Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha mindkét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha mindkét nemhez vonzódom?

Figyelt kérdés
23 éves, dekoratív nő vagyok. 4 éves kapcsolatban élek a barátommal. De mindig is vonzódtam a nőkhöz, bár senkinek nem mertem erről beszélni, csak a barátom tud róla. El kezdtem érzeni valamit egyik lány ismerősöm iránt. De próbálom leküzdeni ezt az érzést magamban, mert nem szeretném ha kitudódna a dolog, mivel nagyon szégyenlem. Van valaki akinek volt már ilyen érzésben része? És hogy oldotta meg?
2009. márc. 11. 15:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
55%
van válaszd a fiukat...mert ez a normális
2009. márc. 11. 15:44
 2/12 Thurston ***** válasza:
66%
Mi az, hogy normális?
2009. márc. 11. 15:46
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
ugy cselekedj ahogy jonak latod.Ha szegyenled megmondani a haverinadnak,es szegyenled az erzeseidet,akkor maradj a fiudnal.o biztosan szeret meg igy is.
2009. márc. 11. 15:49
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Hát...néha nekem is vannak ilyen érzéseim...de le lehet küzdeni valahogy biztos...pont úgy ahogyan egy srácot is ha elkönyvel az ember havernak...akkor az haver is marad...csak a nőkre is így kell nézni
2009. márc. 11. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Én ezt elég korán felfedeztem magamban, konkrétan akkor, amikor 17 évesen egy buliban fogadásból csókolóztam egy lánnyal, és nagyon élveztem. Aztán voltak kapcsolataim pasikkal, és 1-2 nővel is. Kb. 20 éves korom óta biszexnek vallom magam.

Én is dekoratív és kifejezetten nőies vagyok, az nem jelent semmit, nem csak a "férfias" kinézetű nők vonzódhatnak más nőkhöz. (ez egy sztereotípia) :)

Nincs ezen semmi szégyelnivaló, nagyon sok biszex nő van, illetve a nők 80 százaléka biztos kíváncsi, milyen egy másik nővel, csak nem meri kipróbálni. (Sokszor azért nem, mert attól fél, túl jó lesz, és nem mer ezzel szembenézni.)

Korábbi kapcsolataimban előfordult, hogy egy-egy nővel félreléptem (pasival sose), de mivel a nők nem gondolták olyan komolyan, nem kellett döntést hoznom, maradtam az aktuális pasimmal.

Most azonban más volt a helyzet, egy elhidegült hetero kapcsolatot felszámoltam egy nőért, akivel a továbbiakban szeretnék élni.

Ha szeretnél beszélgetni, írhatsz nekem privit. Nem akarlak egyik útra sem rábeszélni, főleg, ha a meglevő kapcsolatod jó - de tudom, mit érzel.

28/n

2009. márc. 11. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
lődd főbe magad
2009. márc. 11. 20:08
 7/12 anonim ***** válasza:

mé csak 16 éves vagyok, barátom még nem volt de kíváncsiság az van bennem.. de nem hiszem hogy biszex lennék, ebben a korban ez.. hát gyakori.

ha jó a pároddal akkor maradj vele de szerintem semmi szégyelni való nincs ebben :) hallgass a szívedre!!

az uccsó kommentelő meg bolond

2009. márc. 11. 20:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon kedves volt Tőleletek, hogy nem küldtetek el melegebb éghajlatra, mint ahogy máshol:) Köszönöm még egyszer!
2009. márc. 12. 00:22
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Nos,erre mi nem tudhatjuk a választ mivel az szíved igen-t az eszed nem-et mond.magadban kell eldöntened.és neérdekeljen az,hogy emiatt másképp néznek rád az emberek.Te is EMBER maradsz csak más az ízlésed :)
2009. márc. 13. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:

17:42

teljesen egyetértek: D

2009. márc. 21. 22:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!