Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, szerintetek mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szerintetek mitől lesz egy lány jó a szexben?

Figyelt kérdés
Én nem érzem azt, hogy olyan hú de jó lennék, de eddig mindenki el volt ájulva tőlem. Pedig nem hiszem, hogy bármi különlegeset tettem volna...
2011. máj. 12. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Nálam ott kezdődik, hogy szeressem és szeressen. Ezenkívül elég, ha nem passzív. Néha kezdeményez.
2011. máj. 12. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

"Pedig nem hiszem, hogy bármi különlegeset tettem volna..."

Talán tenni kéne valamit:D

2011. máj. 12. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha kezdeményez is néha, ha vannak új ötletei, fantáziái, ha ügyesen használja a kezét és a száját. :D
2011. máj. 12. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
ugyanez van velem is, örülnünk kéne:D szerintem az titok, hogy mi is mozgunk, nem csak fekszünk, mint egy darab fa (gondolom te is, ha nem, akkor tévedtem:D)
2011. máj. 12. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Attól, hogy a barátnőm.
2011. máj. 12. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem attól, hogy kezdeményez, illetve "tettekkel válaszol". Pl. ha kinyalom, utána a hátamra fektet és bekap. Elkezdem a szexet egy pózban, majd felváltva kezdeményezzük a további pózokat, közben kölcsönös csóközön.
2011. máj. 12. 14:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a legegyszerűbb, ha leírom, hogy én mit szoktam csinálni. Először is elég sokat kezdeményezek, szeretem az előjátékot, közben szívesen kényeztetem a számmal, majd szex közben szoktam mozogni, és simogatom, meg csókolgatom, időnként harapdálok is(de csak ritkán), szeretek pózt váltani is, és viszonylag hajlékony vagyok. Ha nekem jó volt, akkor igyekszem még jobban arra figyelni, hogy neki is jó legyen, és ha számba élvez, le is nyelem. Ez olyan különleges???
2011. máj. 12. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Tartsd meg a jó szokásodat :) Így vagy tökéletes.
2011. máj. 13. 09:06
 9/9 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, nekem is mindig mondják.
2013. nov. 14. 01:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!