Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom bevallotta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom bevallotta, hogy szexelt már análisan, gumi nélkül (? )

Figyelt kérdés

Ezek után nem tudom, hogy mit csináljak. Küldjem el egy kivizsgálásra? Attól lehet ki is borul. De nem csak análisan csinálta óvszer nélkül. Megszakítással is védekezett többször is.

Ti mit tennétek?

2011. máj. 12. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

???

ha most az aidsre gondolsz, azt nem csak anális közösüléssel lehet elkapni. ha a barátod egy aidsel lánnyal létesített szexuális kapcsolatot csak vaginálisan, ugyanúgy elkaphatja.

2011. máj. 12. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak akkor lehet bajod, ha azóta nem mosta meg.

Én is csináltam már ilyet, mégsincs semmi bajom. Csak meg kell válogatni, hogy kivel fekszik össze az ember.

2011. máj. 12. 12:36
 13/15 anonim válasza:

Kedves 11:00!

Szerinted mennyire megbízható a majd 30 évvel ezelőtti felfedezés??? Kb. 300000 élő sejt nem lett áthatóan tanulmányozva, ezek többsége valamilyen baktérium...(az egyik lehet ugrik ,mászik a másik lehet nem...

Mellesleg különbség van baci (baktérium) és vírus között...

Vírus okozza HIV-et (->Aids már ha megjelentek a tünetek)

Baktérium okozza pl a Tripper

A kérdezőnek:

Abszolút egyetértek 10:54el :)

Persze megkérdezheted tőle azt is hogy milyen körülmények között történt...még tartós párkapcsolatban is ajánlani szokták az aktus előtti tisztálkodást (nőknél beöntés)-főleg na nem használnak közben gumit...alap hogy hátulról sosem megyünk előre...és hasonló dolgok

Ha őszintén elmondod neki a félelmeidet biztosan dűlőre juttok :)

2011. máj. 12. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem alap, ha komoly kapcsolatot kezdek és gumi nélkül szeretnénk csinálni, az a minimum, hogy mindketten kivizsgáltassuk magunkat. Nemcsak az Aids létezik, van számos fertőzés, betegség, aminek éppen még lehet tünetei sincsenek... Beszéld meg vele, és menjetek közösen kivizsgálásra.

Egyébként én is elgondolkodnék azon, hogy biztos ilyen megbízhatatlan alakkal akarok-e együtt lenni, aki képtelen a felelősségteljes szexualitásra.

2011. máj. 12. 15:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért,mert hirtelen felindulásból 1X(!!!) seggbe dugott vkit,még nem felelőtlen.Szerintem.Elragadta a hév és ennyi.Nem volt náluk gumi és pont akkor,abban a percben jutott eszükbe,hogy ezt még nem csinálták,ki kell próbálni.
2011. máj. 12. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!