Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Korán kelek minden nap és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korán kelek minden nap és álmos vagyok. Lehet ez az oka, hogy nem áll fel és nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, és van barátnőm is szinte minden nap együtt vagyunk és rendszerint van szex is, de nekem olyan nehezemre esik, pl. ha én vagyok felül és nekem kell mozogni majdnem bealszok, kimerült vagyok és lelankad a farkam is néha és van amikor nem kívánom. Múltkor 10 órás alvás után viszont működtem rendesen, de kezdek félni nem-e vagyok impotens. Mit gondoltok, lehet tényleg a kimerültség az oka mégis?
2011. máj. 12. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet, persze.

más kérdés, h a kimerültségnek mi az oka?

lehet kevés a vitamin/tápanyag beviteled is. a korán kelés önmagában pláne 21 évesen erre nem indok...

2011. máj. 12. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Menj el egy vérvételre. Valszeg vitaminhiányod van, nyugodtan szedheted egy darabig az ajánlott adag 2-3x -osát is. És valamit szedjél folyamatosan(ne pezsgőtablettát hanem rendeset). Ezek a mű gyári kaják, meg az életmódunk okozza. Jó ez a civilizáció.

De komolyan mondom.

2011. máj. 12. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Már hogy ne lehetne indok a kimerültség. Végülis tényleg nem kell elolvasni a kérdező sorait, csak böfögni fel az észt.., írja, hogy ha kialussza magát működik., akkor tényleg: biztos nem a kialvatlanságtól van., Okosok...,
2011. máj. 12. 09:27
 4/5 anonim válasza:
Azért menj el egy vérvételre, az sosem árt. Pl. lehetsz attól is kimerült, hogy magas a cukrod, de ezer más oka is lehet. És aludjál sokat :)
2011. máj. 12. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy kis karbantartás nem árt barátom! HA kimerültebb vagyok, én sem kívánom a szexet, pedig én állandóan csinálnám. Egy kis vitaminnal segíts a szervezetednek. A gyógyszertárban kapható Ginseng Royal Jelly 10 ampulla, 800 Ft körül van. Egyet megiszol naponta, mintha kicseréltek volna!

Nem vagy impotens, nyugi, ne pörögj rá ilyenekre.

2011. máj. 12. 15:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!