Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik olyan pasikat értékelnek, akik normálisak velük?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 23:27
1/16 anonim válasza:
2/16 anonim válasza:
Minden lány elvárja a pasitól, hogy normálisan viselkedjen, ez a minimum.
3/16 anonim válasza:
Szerintem mindenki értékeli, ha normális vele valaki, csak az nem mindegy, hogy ki. Egy tutyimutyi, nyuszi, határozatlan, lekvár pasi kedvessége kevésbé váltja ki a lányból a szikrát, amiből kialakulhat egy kapcsolat, mint egy határozott, magabiztos, laza, stílusos pasié.
4/16 anonim válasza:
Legyél Te is normálisan, akkor bevonzod.
6/16 anonim válasza:
Normál esetben azt mondanám én is ilyen vagyok, de ha végig gondolom mikor ki és miért tetszett meg, hát mindig akkor kezdett el komolyabban érdekelni egy pasi, ha kicsit nem normálisan viselkedett. Amíg normális, addig tetszik, de általában komolyabb érzelmeket nem vált ki. Tudod, mindig az kell akit nehezen kaphatsz meg!
7/16 anonim válasza:
nincsenek ilyenek, amúgy elsőnél a pont :)
8/16 anonim válasza:
Nem tartom magam sem kövérnek, sem csúnyának, tudom magamról, hogy nem vagyok túl szép, mondjuk, hogy átlagos vagyok, de én azokat a pasikat értékelem, akik normálisak velem. Az más kérdés, hogy a fiú alapvetően normális-e (pl a páromnak is vannak hülye és abszurd dolgai, de ez más téma).
Szerintem minden lány elvárja azt, hogy a párja ne megalázza, és bunkón viselkedjen vele, hanem valamilyen szinten normálisan bánjon vele. Szerintem csak annyi kell, hogy a fiú legyen valamiben különleges a lány számára. És ez nem feltétlenül a bunkóságban, vagy a megalázásban kell megnyilvánuljon. Aki meg erre bukik, hát szíve joga, de szerintem ott a lány sem teljesen normális.
18/L
9/16 anonim válasza:
Nem túl sokatmondó a kérdésed.. ha kicsit kifejtenéd tudnék segíteni.
10/16 anonim válasza:
Dobott a csaj mert..? Így nem tudok mit mondani..:/
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!