Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Nem tudok már egy ideje elmenni szex közben pedig nagyon élvezem..mit lehetne csinálni?

Meg milyen "jelei" vannak ha elmegyek eddig éreztem és ugy gondolom h az orgazmus volt de már nincs ilyen érzés..

2011. máj. 11. 22:13
 1/6 Katey87 válasza:

Szerintem vagy nem vagy szerelmes, vagy mindig azon jár az eszeb közben hogy jaj mikor megyek el..

akkor tuti nem fosz. Szerintem lazujj es ennyi.ne gondolj semmire!

2011. máj. 11. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
örülj neki, én kb 5 perc alatt elmegyek(maszti közben)15/F
2011. máj. 11. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
ez sokmindentől függhet. szereted a párodat? de amúgy egyáltalán fiú vagy vagy lány és mennyi idős? a mostani párod az első neked? ezekre válaszolj,aztán megpróbálom felvázolni (segíteni)
2011. máj. 11. 23:56
 4/6 Pinocchio ***** válasza:
Használjad már azt a r.ohadt kilincset a jó isten áldjon már meg.
2011. máj. 12. 00:17
 5/6 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: igen szeretem nagyon lány vagyok és 17 éves nem nem ő az első köszönöm a válaszokat
2011. máj. 12. 18:33
 6/6 anonim válasza:
sziaa... nem tudom, h még aktuális e a kérdés, de nekem is ugyanez a probléma:S nem tudok szex közben elmenni... pedig én is szeretem nagyon a barátomat, és élvezem is a szexet...:/
2011. máj. 22. 21:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!