Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Az utolsó menstru...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Az utolsó menstruációm ápr.17-én volt. A ciklusaim általában 24 naposak.

Figyelt kérdés
Az utolsó menstruációm ápr.17-én volt. A ciklusaim általában 24 naposak. A párommal védekezés nélkül voltunk együtt de nem élvezett belém. (máj.1-jén) esemény utáni tablettát írt az orvos de csak rá 4. napra tudtam beszerezni a gyógyszert mert sehol nem lehetett kapni ez az esemény utáni tabletta nem 72 órás hanem 120 órás tehát benne voltam még az időben. Ma rózsaszínes vérzést tapasztaltam a hasam is görcsöl már múlthét hétfő óta. Mi lehet ez? A tabletta mellékhatása vagy esetleg a beágyazódás?
2011. máj. 11. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Akármelyik lehet. Oké, hogy benne voltál az időben, de minél később veszed be, annál kisebb eséllyel hat.

Imádkozzál és egy hét múlva tesztelj.

Máskor meg legyen több eszed, ha ezt megúszod.

2011. máj. 11. 21:12
 2/9 A kérdező kommentje:
A teszt mikor mutatja ki leghamarabb?
2011. máj. 11. 21:18
 3/9 A kérdező kommentje:
és köszönöm a válaszodat
2011. máj. 11. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Az nem számít semmit, hogy nem élvezett beléd, mivel az aktus során is kerül némi ondó a vaginába az orgazmus előtt. Viszont az is lehet h csak késik a menstruációd. Előfordul.
2011. máj. 11. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezek az esemény utáni tabletták elég durva "hormonbombák", ami megzavarhatja a ciklusodat, tehát emiatt is lehet a késés akár. Mindeesetre egyetértek az előttem szolóval csinálj egy terhességi tesztet.
2011. máj. 11. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:
a tesztet mikor tudom megcsinálni legelőbb hogy eredényes legyen??
2011. máj. 11. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
amelyiken egy smiley van az már egy naptól kimutatja
2011. máj. 11. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, ami egy nappal aktus után kimutatja. Beágyazódástól 3 nap a legkorábbi, de a beágyazódás 1 hét.

Két hét után érdemes tesztelni.

2011. máj. 11. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. akkor várok még vele pár napot
2011. máj. 11. 22:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!