Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lazuljak el és szüntess...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lazuljak el és szüntessem meg "félelmem"?

Figyelt kérdés
Szeretné ha hátulról(popsiba)csinálnánk de még nem volt ilyen és félek.
2009. márc. 11. 13:40
 1/10 Thurston ***** válasza:
100%
Esetleg előtte igyatok valamit. De amúgy főként neki kell tennie azért, hogy teljesen el tudj lazulni.
2009. márc. 11. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi pont tegnap probaltuk. nem rossz, csak kicsit kellemetlen. kell egy kis babaolaj, és először csak ujjazza a popsidat. simogassa, majd szépen rakja be egy ujját. csak addig amig neked jó. szépen lassan el lehet az análszexig is. a lényeg h ellazulj, halk zene, gyertyafeny, a lényeg h fel legyél izgulva.
2009. márc. 11. 13:44
 3/10 Thurston ***** válasza:
44%

"...a lényeg h ellazulj, a lényeg h fel legyél izgulva..."

Na most melyik? :P

Egyébként pont azt kérdezte, hogy hogy lazuljon el, te meg azt tanácsolod neki, hogy lazuljon el... -.-

2009. márc. 11. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
H fel legyen izgulva és el legyen lazulva. nem tudom nalad h van, de nalam megy a kettő egyszerre. leirtam h lazuljon el. olvass vissza.
2009. márc. 11. 13:48
 5/10 Thurston ***** válasza:
41%
Értettem persze, hogy mit mondassz, csak megpróbáltam felhívni a figyelemdet arra, hogy a fogalmazási készséged egy óvodáséval egyenértékű. Bocsi.
2009. márc. 11. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, bocs. csak siettem. nem tudom mi van ebben nem érthető. nem az én bajom, h nem érted. ugy értettem h: 1. fel legyen izgulva, ergo nedves legyen a hüvelye, és kivánja a pasiját, 2. ellazuljon, olyan értelemben h akarja a dolgot, és vágyjon rá. na igy már érthető? még h óvodás.. te meg nem is adtál tanacsot, csak fikazol itt össze-vissza.
2009. márc. 11. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Na szoval. először is, gondold át h akarod-e. ha nem vagy benne teljesen biztos, akkor ne tedd meg csak a párod miatt, mert ugy nem fogod élvezni. meglatod, ha eljön az az idő, amikor már te is biztos vagy benne h akarod, és kivánod is ezt a dolgot, akkor már nem lesz nehéz ellazulni. minden a párodtól függ, h mennyire figyelmes. sok sikert kivanok, 1. valaszolo voltam
2009. márc. 11. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
vagyis bocs, a 2. :)))
2009. márc. 11. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:
én soha nem csinálnám meg...de ez a ti dolgotok...azt mondják hogy utána ha többször is csinálják akkor a végén nem fog rendesen záródni és ezt csak idős korunkra tapasztaljuk meg...de ahogy gondoljátok
2009. márc. 11. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
ópiummal
2009. márc. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!