Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Ha tetszik nektek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha tetszik nektek egy láyn akkor megszólítanátok?

Figyelt kérdés
Most Én arra gondolok, ha mondjuk egy szórakozohelyen vagytok és megtetszik valaki, akkor ti ezt kimutatjátok?
2011. máj. 11. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem mutatom ki mert a lánynak én úgy sem tetszenék, akkor ő is mutatná, de nem mutatja semmi jelét.

21f

2011. máj. 11. 18:28
 12/17 Vree ***** válasza:

^ ^ Szerintem azt nem lehet leszűrni. Meg kell próbálni, és ha nem hajt el kapásból akkor az jó jel.

Aközött kel tudni különbséget tenni, hogy csak élvezi a játékot vagy komolyan is gondolja. Ez nem is olyan nehéz, szerintem elég nyilvánvaló ha egy lány csak flörtölni akar.

2011. máj. 11. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Én szórakozó helyen ritkán szólítok le egy lányt ha szemezek vele oda megyek hozzá táncolok kicsit és ha bejövök a lánynak akkor megengedi h. megfogjam a kezét stb

nekem nem kel ehez alkohol.

2011. máj. 11. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem általános iskolás discoról beszélünk. Megengedi hogy megfogd a kezét?! AZIGEN! Alkoholra sincs szükséged? Egy nyelvtantanárra viszont lenne!

Ha kölcsönösen bejövünk egymásnak akkor mehet.

2011. máj. 11. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Szólítson meg a lány engem!Mit képzelnek magukról a nők?Kiknek képzelik magukat?Felháborító.

21f

2011. máj. 11. 18:46
 16/17 anonim ***** válasza:

18:27:

Én a 2. 18:20 -as vagyok! Írtam e-mailt, benne van az e-mail címem, ha érdekel.

2011. máj. 11. 20:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez kevesbe bonyolult, mint ammenyire sokan hiszik.

En mindenhol ismerkedtem. Utcan, buszon, szorakozohelyen. Szinte mindenhol. Volt is sok baratnom. Szorakozohelyen volt talan a legrosszabb arany. Vagy 6-7-hez oda kellett menni, mire egy osszejott.

Es en semmi eredeti szoveget nem mondtam. Egyszeruen megkerdeztem, hogy

"Szia! Zavarna, ha egy kicsit idejonnek beszelgetni ismerekedesi szandekkal?"

A beeges kockazatat, ha egyaltalan ilyen letezk ugy lehet csokkenteni, hogy mielott odamesz rakacsintasz. Es megnezed a reakciojat.

37F

2011. máj. 12. 12:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!