Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy sok férfi azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy sok férfi azért lesz meleg, mert nem tud magának nőt szerezni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság. Ez genetikailag kódolt.
2011. máj. 11. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ez nem igaz. ez genetika. amikor egy társadalomban túlnépesedés áll fenn, akkor az egyedek úgy születnek, hogy utód nemzésére alkalmatlan. nem fizikailag, hanem nem izgatja a másik nem.

van erről egy tanulmány egy egér társadalommal. ott figyelték meg ezt, és tökéletesen rá lehet húzni az emberekre is.

2011. máj. 11. 18:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Oké, de a társadalom viszonylag nagy részének vannak biszex hajlamai. Nem kell 100% homoszexnek lenni, hogy a férfi férfi párt válasszon.
2011. máj. 11. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Azért meleg valaki mert még nem lett acélbetétes bakanccsal megrúgdosva... szörnyű szerintem ami ebben a mai liberális világban történik... (és le lehet pontozni..)
2011. máj. 11. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

ugyan kérem, biszex és társai..

divatozás az egész.

érdekes ezelött miért nem volt ez?

miért nem akart mindenki mindenkivel, pláne a saját nemével?

Divat!!

persze, hűtlenség stb volt anno is, de nem volt ekkora divat ez a sok idegennevű marhaság.

pont mint a diszlexia ...

lehet lepontozni

2011. máj. 11. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyet mondok..Tunéziában a férfiak 70 % lesz meleg, mert náluk házasság előtt nincs szex.

És házasság csak akkor van, ha a férfi mindent megszerez a nőnek és a családnak előre. Ha 20 évig tart, akkor 20 év.

Én még annyi meleget ,mint ott, nem láttam egy rakáson..igaz az egyik le akart tapizni a boltban..de attól még meleg.

2011. máj. 11. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem igaz.

A meleg haverjaim azért melegek, mert csak és kizárólag férfiak iránt tudnak érzelmi és fizikai vágyat, vonzalmat érezni. (Van köztük kifejezetten jóképű is, akit pár éve körbevett négy lány, és megkérték, hogy ne húzza őket, válasszon közülük - ő meg akkor közölte, hogy köszöni szépen, de barátja van. Na, Z-t pl. tucatnyi lány veszi körül, simán szerezhetne magának, de minek. xD)

Egyébként azok a matrózok, börtönlakók, akik homoszexuális aktusokban vesznek részt, NEM feltétlenül melegek. (Attól, hogy valaki szexel egy vele ellentétes neművel, még nem feltétlenül heteró. És fordítva.) Többségük, ha visszatér a rendes társadalomba, heteró. Ott a szex gyakran a szex hiánya és a dominancia kimutatása, a rivalizálás miatt van.

2011. máj. 11. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Én se tudok magamnak nőt szerezni még se vagyok b*zi.
2011. máj. 11. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Férfi azért meleg, mert vonzódik szexuálisan és érzelmileg férfihez. Azért mert nem kap nőt, attól nem hinném hogy belangyulna, ha igen akkor kényszerből...
2011. dec. 31. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Manapság minden deviáns viselkedésű pasi homós.Kétféle homós van. Pszeudo és valódi.Az első kategoriánál egyszerűen csak anormális a szeszuális viselkedése. A másodiknál az agyi szexuális beidegzést végző központok beteges torzulásával számolhatunk. Ugy ahogy valaki irta még divat is, kiváncsiság milyen egy férfival. Régente ha az iskolában valaki nem tudta elmondani amit olvasott, azt mondtuk..hülye... ma szépitjük diszlexiás. Ha képtelen a szorzótáblát megtanulni diszkalkuliás és igy tovább. Manapság mindennek szeretünk ...tudományos latin, görög elnevezéseket adni hogy senki se értse miről van szó.A cigány ha lop nem bűnöző, hanem megélhetési tevékenységet folytatott csak. Na ez igy van ez a homoszexuálitással is,minden ilyen dolgot ha csak egy kicsit is figyelünk visszavezethetünk a közerkölcsök általános romlására, a szabados életvitelre, a szégyen tagadására, a közvélemény elnéző voltára stb.
2013. dec. 20. 14:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!