Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra kiábárndító lenne az a dolog?
Figyelt kérdés
Ha a 21 éves fiú, aki udvarol nektek, bevallaná, hogy még teljes egészében tapasztalatlan? Mondjuk egy alkalmas beszélgetés során, ha éppen szóba kerül ez a dolog.2011. máj. 11. 17:29
11/19 A kérdező kommentje:
Miért lány a kérdező?
2011. máj. 11. 17:43
12/19 anonim válasza:
Mert, ha elmegy kurv.hoz akkor hu de tapasztalt lesz?!
Engem nem zavarna, mondjuk igaz én is szűz vagyok de senki sem születik profinak megkell egyszer tanulnia a dolgokat.
És az plusz jó dolog benne, hogy azért ő sem szeretné akárkivel elveszíteni
Mellesleg abban biztos lehetsz, hogy akkor nagyon bevan indulva a dolgokra és ez is egy plusz jó dolog :D.
;)
13/19 anonim válasza:
Még a gimiben volt egy barátom. 3 hónap után vallotta be, hogy szűz, de addigra már párszor lefeküdtünk. Eléggé haragudtam rá. Nem azért mert szűz volt, hanem mert nem mondta el. Mindenki azt hitte róla, hogy már több lánnyal együtt volt, de ha tudom, hogy még igazából szűz, teljesen máshogy csinálom az első együttlétet vele. Persze jól esett, hogy én vagyok neki az első, de ha tudom, emlékezetesebbé teszem :)
14/19 A kérdező kommentje:
Miért, ha tudod, hogy szűz a fiúd, miben viszonyulsh hozzá másképpen?
2011. máj. 11. 17:55
15/19 anonim válasza:
nem, senki se úgy született, hogy mindent tud :)
ha van vonzalom akkor semmi probléma, alakul minden a maga útján :)
16/19 anonim válasza:
Egyedül azon gondolkodnék el, hogy olyan aki 6....8 évet kibirt nö nélkül ( akkor amikor a legérdeklödöbb korban volt) akkor érdemes-e vele kezdeni?
17/19 A kérdező kommentje:
ma 18:51
Ezt most miért? Nem minden férfit a nemi szerve irányít ám.
2011. máj. 11. 19:13
18/19 anonim válasza:
Számomra nem. Lehet ez cuki is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!