Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy gusztustalan De most olvastam, hogy széklet útján nem terjed az AIDS! Akkor most ANÁLIS szeretkezéstől nem lesz semmi baja az embernek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 16:14
1/7 anonim válasza:
Az már rég rossz, ha széklettel "találkozol" anális szex közben. Így is terjed az AIDS, mert anális szex során is apró repedések keletkeznek mindkét félnél, ahol simán átkerül a vírus.
2/7 anonim válasza:
Ha egy darab sz*rt megb*szol akkor nem leszel aids-es, hiába szarta fertőzött ember. De ha análisan közösültök, akkor a nyálkahártyáitok érintkeznek, apró sérülések keletkeznek és tá-dá....aids-es vagy.
3/7 anonim válasza:
Nem jól olvastad, vagy nem jól írták.
Az AIDS vírusa, a HIV a hordozó MINDEN EGYES testváladékában megtalálható, és elég, ha a vérbe bejut, máris fertőzhet.
4/7 anonim válasza:
Ez így van!!! Testváladék ami nem csak vér! Vagy a barátod szárazat szarik.
5/7 anonim válasza:
Az anális szex során nem azért fertőződik meg vki, mert szaros lesz a farka...Istenem ennyi észt:S
6/7 anonim válasza:
anális szexnél reped a végbél, hiába nem érzed, nem fáj, nem vérzik , mikro repedések keletkeznek, pont mint egy kemény nagywc-nél.
és ha oda bekerül az ondó, már is meg van a baj.
mert az ondóval terjed.
de elég a nyál is, ha a szádban van egy apró, szemmel nem látható sérülés..
GONDOLKOZZ ember!!
7/7 anonim válasza:
Miért kell a másik ember sz@ros seggébe dugni a farkunkat? Biztos én vagyok túl konzervatív.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!