Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha az apám benyitott, miközben a barátnőm
rajtam lovagolt? :S
Figyelt kérdés
Mindkettőnkön volt felső, és csak oldalról ,,láthatta".
Kössz hogy 0%-ra tettél miközben próbáltam segíteni. gyökér-.-
2011. máj. 11. 15:37
12/27 A kérdező kommentje:
Remélem ezt nem nekem írtad, mert még képzeld, nem pontoztam itt senkit !
2011. máj. 11. 15:38
13/27 anonim válasza:
Ja akkor bocs..akkor annak írtam aki lepontozott. Amúgy meg ne beszélj a szüleivel meg senkisem, szegény csajt még a szülei előtt is beégetitek:S
2011. máj. 11. 15:40
14/27 anonim válasza:
"Lehet beszélnem kéne apával, hogy ne mondja el az ő szüleinek."
Látszik, hogy még csak 17 vagy. Komolyan el tudod képzelni a szituációt, hogy ez megtörténjen? Ki van zárva. Még pénzért sem tenné meg.
(Az 52%-os birkát pedig a beképzelt, dicsekvő hozzászólásáért pontoztuk le, meg csak úgy azért, mert egy állat.)
2011. máj. 11. 15:44
15/27 A kérdező kommentje:
Semmi gond, amúgy meg úgy értettem, hogy apámmal beszélek, hogy ne ,,járjon el a szája" lehetőleg..:$
2011. máj. 11. 15:44
16/27 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:44
Én vigyáznék magamra kicsicsillag, nehogy gond legyen. Attól hogy ti suzukival jártok meg havi 80 rugót kerestem nem kell flegmáskodni. Láccik hogy mennyire irigy ez a magyar nép, egy undorító tetvedékek vagytok
2011. máj. 11. 15:47
17/27 anonim válasza:
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:47
undorító vagy...
2011. máj. 11. 15:57
18/27 anonim válasza:
15:47, te egy masszív elmebeteg vagy!
2011. máj. 11. 16:02
19/27 A kérdező kommentje:
Amúgy a lényegre visszatérve, történt már valakivel ilyesmi?
2011. máj. 11. 16:08
20/27 anonim válasza:
Velem már volt ilyen, a voltbarátomnál voltunk, azt hittük nincs otthon senki és konkrétan a konyhában egymásnak estünk. Rajtam már nem is volt semmi, amikor benyitott a pasim anyukája, és nagyon kínos volt, főleg hogy ráadásul nem is a barátom szobája, hanem a konyha... Utána kb egy hétig én is kerültem a szüleit, de soha nem is esett többet erről szó, szerencsére. Szerintem sem kéne beszélned apukáddal, úgy sem mondja el a lány szüleinek, de ha biztosabbnak látod beszélhetsz is vele, abból sem lesz semmi, elvégre -mint ahogy már előttem sokan írták- ő is férfi, vagyis elsősorban férfi, és csak utána apa, megérti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!