Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg a páromat arról, hogy mit szólna az analsexhez? (L)

Figyelt kérdés
Félek, hogy esetleg nem tetszene neki a dolog, és nem talál majd innentől kezdve vonzónak. Vagy hogyan tudhatnám meg, hogy ő benne lenne-e?
2011. máj. 11. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Mondd neki, hogy szúrnád a fosóját, ha nem vág képen, akkor nyert ügyed van!
2011. máj. 11. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem benne, hanem Benend. :D

Amúgy meg szerintem kérdezd meg, hogy mit gondol a popószexről. Tőlem egyszer így kérdezte meg egy nő. :)

2011. máj. 11. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
nyugodtan kérdezd meg. Ha már szexeltek, ne legyél szégyenlős.
2011. máj. 11. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Na várj..jól értem te egy lány vagy aki szeretné ha fenékbe raknák? Bocsi csak egy kicsit hihetetlen nekem, hogy egy nő kezdeményezze az anális szexet :)
2011. máj. 11. 15:07
 5/11 A kérdező kommentje:
igen, lány vagyok, ezért is kérdezem, hogy vajon nem-e gáz ha én kérdezem meg a dolgot :$
2011. máj. 11. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Nem gáz főleg ha lány vagy. Álltalában a pasikat izgatja a téma. Szerencsés a párod, hogy Szeretnéd kipróbálni.

Nézzetek együtt pórnót ami te választasz ki. Természetesen egészen véletlenül XD olyant válassz amiben van anál. Aztán szépen vezesd rá a film után, hogy téged ez a közösülési forma izgat és mi lenne ha... :)

2011. máj. 11. 15:18
 7/11 anonim ***** válasza:
44%
Természetesen nem azért kérdeztem mert le akarnálak ezért degradálni, vagy bármi, csak furának tűnt. :) Természetesen semmi rossz nincs benne, sőt, örülök, hogy ennyire nyitott vagy! Szerencsés flótás a párod! :) Sok sikert, remélem sikerül meggyőznöd!
2011. máj. 11. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:
44%

Egyszerűen csak mikor lovaglóba ráűlsz a párodra, a popsidba nyomd, ne a puncidba, és mond neki ezt: a popsimat dugod, tudod?

:D

Ha tetszik neki, csináljátok, de nem nagyon hiszem hogy ne tetszene neki!

Használj sikosítót!

Hány évesek vagytok?

2011. máj. 11. 15:51
 9/11 oegallot ***** válasza:

Szerintem pontosan így kellene töle is megkérdezned.

Mit szól hozzá vagy mi a véleménye róla.

2011. máj. 11. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:

kiakarod próbálni? kész!

Nem értem a szerelmes párok miért feszengenek 1más elött! Az régen rossz.. 21/L

2011. máj. 11. 17:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!