Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bisexuális vagyok? Kicsit más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bisexuális vagyok? Kicsit más eset, mint a többi.

Figyelt kérdés

Biztos sok ,,bisex vagyok?" kérdést láttatok már,én is rájuk kerestem,remélve,hátha valaki már kérdezett hasonlót,de kb a 20. kérdés után elegem let -..-*

Én egy fiú vagyok,és a lányokhoz vonzódom,lánnyal járnék csak,és csak vele csókolóznék,meg ilyenek...

De sexelni nem csak lányokkal szeretnék... nem épp ,,gruppenben" ,és pl fiúval nem csinálnék mást,csak ,,azt" lánnyal járnék inkább...

2011. máj. 11. 14:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy eléggé érthető lett a szöveg,este írtam ki, járni meg smárolni csak lánnyal,sex mindketővel a lényege...
2011. máj. 11. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
És mi a kérdés? Amúgy ha bármiféle szexuális vonzalmat érzel fiú iránt is, akkor bi vagy. A hetero-bi-homo egyébként nem egy háromállású kapcsoló, sokkal inkább egy "tolópotméter", aminek a két végállás között végtelen számú "állása" lehet. Te egy alapvető heteró túlsúlyban lévő bi vagy.
2011. máj. 11. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
ez a szex dolog előbb-utóbb megfordul és már csak férfiakkal szexelnél. vagy felejtsd el a férfiakat vagy felejtsd el a nőket, középút nincs!
2011. máj. 11. 15:05
 4/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi ez a homofób sz*rság, amit az előző válaszoló írt, de a biszexualitásod nem fog homoszexualitásba fordulni, csak azért, mert esetleg elkezdesz mindkét nemmel szexuális kapcsolatot létesíteni...
2011. máj. 11. 15:45
 5/5 anonim válasza:
A 15:45-ös vagyok, elnézést a fent említett válaszolótól, csak hirtelen haragomban nem vettem figyelembe az első mondat után következőket, ezért a homofóbia nyilvánvalóan értelmetlen vád. Ettől függetlenül baromságot írt, egy biszexuális miért szexelne a végén csak az egyik nem képviselőivel? Az illető miért létesítene szexuális kapcsolatot a végén csak a férfiakkal? Pont ez a biszexualitás lényege. Még hogy "nincs középút."
2011. máj. 11. 15:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!