Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok titőletek kérdezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titőletek kérdezem leginkább, hogy vannak nektek is olyan szexuális fantáziáitok amiben többen szerepelnek főként idegenek?

Figyelt kérdés
Ne legyen az, hogy gyakran találkozzunk már csak azért mert nekem vannak megis valósitottam már párszor és nagyon jó volt mikor fiukkal mikor lánnyal.
2011. máj. 11. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Mindig is UFÓk és 404 volt az elmémben, mikor maszturbáltam.
2011. máj. 11. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs, nem is volt és nem is kívánom a páromon kívül mással megosztani magamat. Őt sem osztanám meg senkivel
2011. máj. 11. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Első: avass már be ebbe a 404 dologba...légyssszzziiiiiii
2011. máj. 11. 12:04
 4/6 A kérdező kommentje:

külföldivel szeretkezni király.. KÜL Földi ha ha ha

érdekes mondjatok még ilyeket

2011. máj. 11. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Lassunyuszi

Nézz szét az ezotéria témakörben.

2011. máj. 11. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincsenek. Csak akkor izgatnak fel a fantáziálások, ha olyanra gondolok, akihez egyébként is vonzódom testileg és mentálisan is.
2011. máj. 11. 16:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!