Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy a szuleim ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a szuleim ne legyenek ilyen maradiak?

Figyelt kérdés
nembánnák ha házaságig szüz lenék.
2011. máj. 11. 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Igazuk van. Nem kell csak azért lefeküdni senkivel,hogy ne maradj szűz. Várj,amíg találkozol az igazival,18 éves korod tájékán.
2011. máj. 11. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a dolgot ne a szüleid véleményére alapozd. Ha ti úgy érzitek, hogy akarjátok, kellően érettek vagytok és az ismereteitek is meg vannak /védekezés stb/ akkor csináljátok.
2011. máj. 11. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
"Ha tiltva nevelsz,hazudni tanítasz"...:)
2011. máj. 11. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is házasságig, de legalább azt várd meg, amíg egy fiúval kölcsönösen szeretitek egymást és bíztok egymásban.
2011. máj. 11. 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is nagyon fontos,hogy tudd a fiú vezetéknevét is!:-)
2011. máj. 11. 11:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Már egy ideje rátaláltam az igazira.
2011. máj. 11. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Csak féltenek! Ez nem maradiság! En se voltam házasságig szüz és csináltam is sok sok hibát az életben. A lányomat viszont féltem ezektöl a hibáktól.

Ez a maradi szó amugy nagyon fura. A szexuális forradalom a 60.-as években kezdödött. Aki 1966-os táncdalfesztiváltben 20 évesen hallgatta végig az most a nagymmama. Akkor bizony már 16 évesen házass'ag elött szinte minden lány tulesett a dolgon. A elsö nagy stoppal a Balatonra korszak volt. A Beat nemzedék.

Szóval ez alkati kérdés nem maradiság. Meg féltés.

2011. máj. 11. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem sem maradiak, még ha nem is gondolják komolyan az ilyesmit a szülők, akkor is ezt fogják mondani, mert a gyerekük vagy. Amúgy sztem a legtöbb szülő nem bánná ha a lánya 20 éves koráig pasi közelébe se menne. De az első válaszolót nem értem...mi köze mindennek a 18 éves korhoz? Nekem pl 18 évesen semmivel nem volt több eszem, mint 17 évesen :D Arról nem is beszélve, h az esze az embernek a tapasztalatokkal jön meg, és ahhoz kell néhány rossz is. Mindenesetre védekezz, mert napi többször teszik itt fel a kérdést, h lehetek-e terhes, és a válasz mindig IGEN.
2011. máj. 11. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

1. Csak simán féltenek, nem tudsz vele mit kezdeni.

2. Vallásos begyöpösödöttség. Megint nem tudsz vele mit kezdeni.

Védekezzetek, aztán hajrá, ha tényleg ő az igazi (azért remélem ezt nem egy hét után döntötted el). Nem kell mindenről tudniuk. ;)

2011. máj. 11. 12:39
 10/11 gr. Shadow ***** válasza:
53%

1. Nem biztos hogy maradiak, lehet hogy csak féltenek, vagy ami rosszabb, vallásosak.

2. Ha elég érett vagy hozzá, nem csak korban hanem mentálisan is, akkor döntsd el Te hogy mit, kivel és mikor csinálsz!

3. A Te tested és a te életed ha okosan viselkedsz (védekezés és a partnerek megválogatása) azt tehetsz amit csak akarsz, senkinek semmi köze hozzá.

A szüleid is max. tanácsot adhatnak és sírhatsz a vállukon ha a nagy ő még sem a nagy ő.

( egyébként a kis ő-vel is jól érezheted magad és később a tapasztalatok birtokában boldogabbá teheted és boldogabb lehetsz a nagy ő-vel)

2011. máj. 11. 13:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!