Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, voltatok úgy már,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, voltatok úgy már, hogy nőgyógyásznál, avizsgálószékben ülve a doki bekattant mikor vizsgált benneteket? Csak azok írjanak, akik valóban észlelték valamilyen formában!

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy kattant be? Mit csinált?
2011. máj. 11. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen mentem felíratni a gyógyszert, és közöltem vele, hogy szűz vagyok, már ekkor furcsán nézett rám. És ugye jött a vizsgálás, kitapogatta belülről a hüvelyem, olyan volt, mintha ujjazott volna...
2011. máj. 11. 08:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Előző. Azért azt csak észrevenné valaki, ha egy nődoki ténylegesen szexuálisan ujjazná a pácienst. Ha te ezt érezted, csak úgy feküdtél tovább a székben? vagy nem is értem...

Ha közben rád nézett, és kéjes arcot vágott, hát akkor lehet, hogy igaz, amit mondasz.

De belülről is ki kell tapogatnia, és olyankor általában én koncentrálós fejet látok a dokin.

Nem tudom mit értesz azon, hogy bekattant, de egyik barátnőmet szinte elküldte a sóhivatalba, csak mert leborotválta a nemi szervét.

2011. máj. 11. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Lógott a nyelve kozbe ? :D
2011. máj. 11. 10:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt értem alatta,hogy egy férfi vizsgál nőt,nem egy nő,nőt!!!!!Én biztos merevgörcsöt kapnék tőletek,mivel férfi vagyok,érted már?!
2011. máj. 11. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért, ha te elmész urológushoz, aki felnyúl a seggedbe és megtapogatja a prosztatád, akkor felizgulsz?

Istenem...

2011. máj. 11. 10:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére még nem voltam,de azt mondják nem egy élmény!Bár néhány prosti jobban csinálja,mint bármely urólogus,nem?!
2011. máj. 11. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy nőgyógyász naponta annyi puncit lát, és nem csak fiatalokét, hanem 50-60-70 éves nőkét is. Szerinted van merevedése vizsgálat közben...?!

Egyénként nem, szexuálisan nem kattant be még egyik nőgyógyász sem. Viszont volt egy, aki lehordott a sárga földig egy olyan dolog miatt, ami miatt szerintem nem kellett volna.

2011. máj. 11. 14:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!