Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti maszturbaltok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti maszturbaltok ha van baratotok? (es latjatok ot minden nap meg minden es le tudsz vele fekudni barmikor)

Figyelt kérdés
kort irjatok lecci
2011. máj. 11. 02:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,hisz nem vagyunk együtt a nap 24 órájában,időnként akkor van hozzá kedvem mikor épp nincs velem.
2011. máj. 11. 05:37
 2/7 A kérdező kommentje:
mert nem varsz ra? es mondjuk akkor meg jobban ki lennel ehezve ;)
2011. máj. 11. 06:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de csak előtte, hogy felizgassam a látvánnyal;)Ha meg nem bírjuk tovább, egymásnak esünk.. 19/L
2011. máj. 11. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi éve óta együtt is élünk, és mégis szoktam maszturbálni. Ahogy az egyik válaszoló is írta, van úgy, hogy akkor kívánom, amikor épp nincs otthon. A szexuális életünk tökéletes, jobb már nem is lehetne, de néha szeretek magammal játszani.

25/L

2011. máj. 11. 09:07
 5/7 anonim válasza:
100%
Ritkán, mert általában amikor vele vagyok akkor kielégülök, és nem kell már más. :D Van hogy egy hétig sem, pedig nagyon szeretek :)
2011. máj. 11. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek masztizni, viszont a párommal együtt lakunk, ezért nincs fizikailag rá szükségem. Amikor pedig megkívánom, előtte csinálom, sokszor előjátékként szoktuk egymás előtt csinálni.
2011. máj. 13. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
együtt élünk, de néha szoktam masztizni. van, amikor önző módon csak ki akarok elégülni, és ilyenkor inkább nem szexelek vele, minthogy megsértsem azzal, hogy én elmegyek, aztán csá. általában ilyenkor csak gyorsan ki akarok elégülni, nem a szex a lényeg. de viszonylag ritkán van ilyen. mint ahogy néha ő is kiveri. és teljesen ok részemről is. előfordul, hogy valamelyikünk túl fáradt a szexhez, stresszes időszakunk van, nincs kedvünk hozzá, attól még nem várunk el önmegtartóztatást a másiktól.
2011. máj. 16. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!