Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem vagyok kepes a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem vagyok kepes a megvalositasra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h nem vagyok 1 aktiv partner sex kozben, viszont a fantaziamban nagyon is szenvedelyes, kisse vad,ramenos....amit ugy is szeretnek de vlh kozbe nem sikerul igy kibontakozni.

Mieeeeeeeeeeeert????:((((((

Mit tehetek ez ellen,h vezessem ra magam,pedig legbelol nagyon ez igat es szeretnem,deeeee:(

Vlm otletnek nagyon orulnek:P.....21L

2011. máj. 11. 01:44
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsi izgat-ot akartam irni....ja es 4eve vagyunk egyutt
2011. máj. 11. 01:46
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Vegyél a kezedbe egy könyvet, ha lehet a Magyar Helyesírás Szabályait, aztán jöhet a szépirodalom is. Hajrá. Aki nem tud írni ne is b@sszon...
2011. máj. 11. 03:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor már rég kihalt volna az emberiség...

Amúgy meg erre nem nagyon lehet mást írni, mint hogy próbáld meg meg valósítani a fantáziáidat. Mi lehet az, ami visszatart? Sok nőben van ilyesmi gátlás, hogy vágynak valami dologra, de félnek megvalósítani, megkérni a párjukat, gondolom azért mert valahol mélyen azt gondolják, hogy ez helytelen, perverz viselkedés. Szerintem ennek a gátlásnak a feloldásában leginkább a párod tudna segíteni. Vele meg tudnád ezt beszélni?

Egyébként lehet, hogy passzív típus vagy, az felelne meg neked igazán, ha a párod megtenné veled azokat a dolgokat amiről fantáziálsz, úgy, hogy ne neked kelljen tenni érte. "Elszenveded", de szereted. Sok gátlásos nő így éli meg a "perverz" vágyait. Szóval mindenképp a pároddal kéne megbeszélned, szerintem.

2011. máj. 11. 04:03
 4/5 anonim válasza:

Előttem szólónak van igaza.

Vagy nézzetek előtte szexfilmet, és próbáljátok ki az ott látottakat.(mintha puskáznál)

Aztán később úgyis megy magától...

2011. máj. 11. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:
2-dik 3-diknak koszonom....az elso pedig bekaphatja...kepzeld nem csak a magyar az anyanyelvem....
2011. máj. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!