Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem vagyok kepes a megvalositasra?
Az a helyzet h nem vagyok 1 aktiv partner sex kozben, viszont a fantaziamban nagyon is szenvedelyes, kisse vad,ramenos....amit ugy is szeretnek de vlh kozbe nem sikerul igy kibontakozni.
Mieeeeeeeeeeeert????:((((((
Mit tehetek ez ellen,h vezessem ra magam,pedig legbelol nagyon ez igat es szeretnem,deeeee:(
Vlm otletnek nagyon orulnek:P.....21L
Akkor már rég kihalt volna az emberiség...
Amúgy meg erre nem nagyon lehet mást írni, mint hogy próbáld meg meg valósítani a fantáziáidat. Mi lehet az, ami visszatart? Sok nőben van ilyesmi gátlás, hogy vágynak valami dologra, de félnek megvalósítani, megkérni a párjukat, gondolom azért mert valahol mélyen azt gondolják, hogy ez helytelen, perverz viselkedés. Szerintem ennek a gátlásnak a feloldásában leginkább a párod tudna segíteni. Vele meg tudnád ezt beszélni?
Egyébként lehet, hogy passzív típus vagy, az felelne meg neked igazán, ha a párod megtenné veled azokat a dolgokat amiről fantáziálsz, úgy, hogy ne neked kelljen tenni érte. "Elszenveded", de szereted. Sok gátlásos nő így éli meg a "perverz" vágyait. Szóval mindenképp a pároddal kéne megbeszélned, szerintem.
Előttem szólónak van igaza.
Vagy nézzetek előtte szexfilmet, és próbáljátok ki az ott látottakat.(mintha puskáznál)
Aztán később úgyis megy magától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!