Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Claire13 kérdése:
18 éves lány vagyok és egy 16 éves fiút dugok az gáz?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok már vagy fél éve járok vele. Heti 4-5-ször dugunk. Pedofilnek érzem magam, az vagyok?? Kérlek segítsetek!!!2011. máj. 11. 00:12
21/36 anonim válasza:
hát kirájak ezek a komik!!szakadok! na de annyit mondanák erröl hogy a kor egyeltalán nem számit sztem csak az hogy szereted vagy nem mert ez a lényeg az egészben...
22/36 anonim válasza:
igaz lány vagyok de én nagyon birnám ha mondjuk egy 20 éves sráccal dugnék legalább tapasztalt én nem bénáskodna össze vissza 16/L
24/36 anonim válasza:
a fogalmazásod a gáz. Főleg, hogy nem szeretkeztek, hanem dugtok.
25/36 mysterious dsf válasza:
k*rvajó a vakerja, ti balf*szok. amcsiban rég szleng, h azt mondják a lányok, h "I fuck him"
26/36 anonim válasza:
az American Beauty c. filmben emlékszem, hogy mondta is a csaj a barátnőjének, hogy "Don't fuck my father"
27/36 anonim válasza:
05-11 00:12
Hülye vagy amiért szégyelled nem pedofil!
A pedofilok 0-12 évesekre buknak! 13 tól megkezdődik a nemi érés és 14 éves kortól már törvény szerint is legális, nemhogy 16-tól!
A csávó szerencsés hogy ilyen nőt talált magának. :)
29/36 anonim válasza:
sztem az egyeltalán nem gáz ha lefekszel ennyi idös pasival de az már igen hogy ugy irod ezt le hogy dugod mint valami tárgyat ......ha nem szerelemböl vagy vele akkor meg haggyad jobb neki nélküled
30/36 anonim válasza:
tegnapelőtt 20:55
Már miért kéne szerelem, ha jól megvannak amúgyis?!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!