Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Lefeküdnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Lefeküdnétek olyan sráccal aki amúgy bejön de HPV-je van? Már persze ha megmondja előre becsületesen, mert másképp nem veszed észre 25ffi

Figyelt kérdés

Persze gumival, de azt mondják van esély akkor is elkapni, viszont azt mondják manapság már szinte minden embernek van vagy volt akinek volt már 2-3 szexpartnere, csak nem tud róla mert tünetmentes.

A betegség amúgy az esetek 95 % ban magától elmúlik és nem okoz semmi gondot

2011. máj. 10. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a válasz NEM.
2011. máj. 10. 23:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A HPV kérlek szépen MÉHNYAKRÁKOT OKOZ, nemhogy nem okoz semmit. Olyan lappangási ideje van, hogy el is felejted, mire P3-P4-es leszel, és ha emellett ott van a HPV, már nyissz, megy is a konizáció, hogy ne alakuljon ki a méhnyakrák, aztán ha nincs szerencséd, akkor az is kialakul (P5).

Szóval: NEM NEM NEM NEM NEM!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. máj. 10. 23:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez h.lyeség, h szinte minden embernek van, akinek 2-3 szexpartnere volt. Elég elkeserítő lenne a helyzet, ha így lenne ahogy mondod. De a válaszom NEM
2011. máj. 10. 23:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Túl nagy a fertőzés veszély, HPV-sen meg pláne ne akarjon valaki szexelni.
2011. máj. 10. 23:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Basszus inkább örülnétek neki, hogy megmondja előre. Ha leosztjátok csak azt éritek el, hogy el fogja titkolni és megfertőz mindenkit.
2011. máj. 11. 00:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem osztottunk le senkit. Becsületes dolog, h megmondja előre, bár ez a minimum. Ő kérdezett, mi válaszoltunk
2011. máj. 11. 00:23
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Hetero férfiként az alapkérésre nem válaszolnék, és tudtommal a betegség sem érint, de érdemes ezt elolvasni: [link]

Itt is azt írják, hogy aki szexuálisan aktív,jó eséllyel találkozik a vírussal élete során, és sokszor az immunrendszer le is győzi. Ettől függetlenül megértem a félelmet, de szerintem azért mégsem olyan betegség ez, mint az AIDS, igazából hogy mégis a kérdésre reagáljak, én lányként kikérném egy orvos tanácsát.

2011. máj. 11. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
nekem meg AIDS-em van,szóval igen...de csak gumi nélkül:)
2011. máj. 11. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Tényleg az emberek nagy része fertőzött. Viszont nem múlik el, olyan, mint a herpesz: ha egyszer megkaptad, örökre ott lesz benned, max nem okoz tüneteket.

Egyébként ha szerelmes lennék, akkor elmennék orvoshoz és kikérném a tanácsát. Ha olyan típusú HPV-je van, ami ellen van oltás, akkor megvizsgáltatnám magam, hogy fertőzött vagyok-e, és ha nem, akkor beoltatnám magam.

Ha fertőzött lennék, akkor úgy is mindegy. Csak gyakrabban járnék szűrésre.

2011. máj. 11. 10:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!