Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Régebben meg voltam győződve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben meg voltam győződve róla, hogy nem bennem van a hiba, de egyre kevésbé vagyok biztos benne. Most akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

15 éves, 8. osztályos lány vagyok. Az egyik barátnőm 13 évesen jött össze egy 18 éves fiúval, most 14 és 19 évesek, együtt fürdenek, pettingelnek, és már szex is volt. Egy másik barátnőm többször is pettingelt a barátjával, egy harmadik pedig kikezdett egy olyan fiúval, akinek több mint egy éves kapcsolata van.

Nekem nem volt még komoly kapcsolatom, 2 fiú volt, akivel eljutottunk a szájrapusziig, másoknál pedig vagy a fiú, vagy én nem mertünk lépni, ezért nem lett belőle semmi. Most tetszik egy fiú, és úgy érzem, én sem vagyok közömbös számára, de egyáltalán nem érzem magam kész a pettingre sem, nemhogy lesz*pjak valakit vagy szexeljek vele. Nem vagyok megelégedve a testemmel, persze folyamatosan dolgozom rajta, hogy szebb legyek stb., de még nem teljesen sikerült elfogadnom magam.

Olyasvalakire lenne szükségem, akiben megbízom és aki elfogad, akár még bíztat is, enélkül nem hiszem, hogy késznek érezném valaha is magam ezekre a dolgokra. Eddig úgy gondoltam, hogy normális dolog, hogy 15 évesen még nem feküdtem le senkivel, de egyre inább kezdek kételkedni, hiszen egyre nagyobb a kontraszt köztem és a barátnőim között. Van, aki már szexelt, én meg még nem is csókolóztam normálisan... Az én hozzáállásommal van a baj, vagy van még időm?

Köszönöm a válaszokat. 15L

2011. máj. 10. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 évesen jutottam el erre a pontra. Nem nicns baj vele azzal sem ha 22 évesen veszted el. A lényeg, hogy semmit ne eröltes. Én sajnso el rontottam, 16 évesen verni kezdtem magam a talajhoz, hogy de nekem már pedig szexelni kell. Meg is csináltam magamnak, egy fakezű nyomorékkal kerültem össze, pedig ha várok ... napra pontosan 18 évesen találkoztam a mostani barátommal. Had ne mondjam nem találkoztam még ilyen ügyes fiúval, sokkal egészségesebb lenne a szexuális életem és kevesebb rosszabb tapasztalattal lennék gazdagabb ha akkor türelmesebb vagyok. Csak annyit tudok mondani várj türelemmel, elfog érkezni az az ember akivel a lehető legjobb lesz az élmény:)

Illetve plusz ki jó tanács: Ha egy fiú arra veri a mellét, hogy mekkora szex guru akkor tuti, hogy béna. Nagyon... túl kompenzál. Kerüld el messzire!

2011. máj. 10. 23:35
 2/9 vikotrot ***** válasza:

Annyira van időd még, hogy ihaj. Én 18 évesen vesztettem el.Mondjuk én siettetni akartam, de most így visszagondolva örülök neki, hogy nem hamarabb jött el a pillanat.

Csak akkor menj bele a dologba, hogyha te is készen állsz rá.Ez az elsődleges szabály.

A második, hogy összejöttél egy pasival.Akkor annak csak van oka, mert általában a pasik(tapasztalat) csak olyan lánnyal "kezdenek ki", aki szép, és megnyerte a tetszésüket! Szóval ne aggódj, a párod elfogadott úgy ahogy vagy, nem a testi szempont lesz ezután az elsődleges.

Persze azért ne hagyd el magad. :)

18/F

2011. máj. 10. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a hozzáállásoddal, a barátnőid egyszerűen csak ribancok. De te más vagy, te jobb, s több vagy náluk; ne hallgass senkire, ha azt mondják, hogy gáz, hogy még semmilyen szexuális élményed nem volt, mert nem gáz! Ez a normális! Mindenképpen várd meg, amíg meg nem találod azt a fiút, akivel kölcsönösen imádjátok egymást, és a csillagokat is lehozná neked az égről!
2011. máj. 10. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem kell elsietni semmit.Ne légy buta, ha már szexelni akarsz egy olyan sráccal tedd akibe szerelmes vagy nem csak kiakar használni.Érdemes várni a megfelelő pillanatra és személyre legyél akkor 15 vagy 23 éves.Nem számít mikor veszíted el... A lényeg hogy jó emlékek jussanak eszedbe ha egyszer visszagondolsz.A barátnőiddel meg ne foglalkozz.Elég ciki hogy 14-15 évesen több f*szt fogtak mint kilincset.Neked pedig kitartást és sok sikert az igazihoz.:D
2011. máj. 10. 23:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Cafatok a barátnőid.Ne tekints rájuk példaképként.

Légy hű önmagadhoz és az elvárásaidhoz.

2011. máj. 11. 02:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem Veled van baj!!!
2011. máj. 11. 06:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem Veled van a baj es nem kestel el semmivel.

37F

2011. máj. 12. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Veled semmi gond. Én becsülöm az ilyen lányokat akik 15 évesen még szüzek.Hiszen tudjuk, ez olyan mint a tetoválás,a cigizés, a drogozás,"Ha másnak is van, pont nekem ne legyen/ Ez a Biblia ott lenn a telepen".Ez rossz felfogás, miért jobb emberek ők mert fűvel-fával...?Gondolj bele, hogy ha most fogsz egy szájkarate-bajnokot, és nagyon rossz élményt nyújt az ágyban, az örökre meghatározó.Sajnos, és szerintem a leírtak alapján a barátnőid is ilyenek, egyre több 13-15 éves lánynak van 18-nál idősebb palija, aki ráadásul gazdag, és futja kocsira is(Audi,BMW, Mercedes).Az ilyen paliknak csak a lányok szüzesége kell, utána ott hagyják őket a szaarban(lehet hogy "tini mamik" lesznek).15-16-17 évesen(attól függ mikor ejt téged teherbe)már az anyuka szerepre akarsz koncentrálni, vagy élvezni a tinédzseréletet(ami nem a kefélésről szól)?

"Ha csak kefélni tudsz szűz maradsz örökre / És te is majd ugyanúgy szarsz a kölyökre / Ideje volna változni valamit / Ha tükörbe nézel tényleg felszabadít..."

19/F

2011. máj. 12. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem kell elsiettetni. Ha még nem vagy kész rá, akkor NE tedd meg!

Én 18 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, pedig (mások is, és én is) csinosnak tartom magam. Miután annyit vártam a megfelelő személyre, 1 hónap után lefeküdtem az akkori barátommal. Nem volt jó, miután vége lett a kapcsolatunknak, depressziós lettem, és nagyon magamba fordultam. Megbántam, hogy rá pazaroltam magam! Kb 1 évvel később sikerült teljesen túljutnom az egészen.

-Persze ez csak egy eset a sok közül.-

Én mégis úgy gondolom, ha nem érzed magadat készen még a pettingre (sem), akkor várjál! Nem verseny ez! Egy örök emlék marad az első :)

A barátnőid pedig ha emiatt másképp néznek Rád (bár ezt nem írtad), nem is igaz barátaid!! Másik pedig: nekik barátjuk van. Nem csak összeszedtek valakit, hanem kapcsolatban vannak, és kötődnek a fiúhoz.

Ui.: Ne csüggedj, a középiskolában van rá esély, hogy megtalálod a Te választottad, akinek szívesen 'megnyílsz'! ;) :)

2011. máj. 12. 23:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!