Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek "beadjam a derekam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "beadjam a derekam? " 18L

Figyelt kérdés

arról van szó hogy többen is szeretnének járni velem de nekem már 2 éve ugyan az a fiú tetszik,akinek persze én nem kellek.A gondom csak az hogy senki más fiút nem látok vonzónak így még egy csókra sem vagyok képes.Hétvégén viszont megyek egy házibuliba ahol ott lesz a 3 fiú akinek tetszem.Szerintetek hogy szeressek ki abból a fiúból aki nem érez semit irántam?A többi fiú egyáltalán nem tetszik és furcsa érzés a közelükben lenni.

Ne gondoljatok rosszra.

2011. máj. 10. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát nem könnyű, de talán úgy fog menni ha másra koncentrálsz. nekem is volt egy lány 1,5 évig voltam belé szerelmes 3 hónapig jártunk, és azt hittem sose szeretek ki belőle. ma már komoly párom van, lassan esküvő lesz.
2011. máj. 10. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg a fiúknak, hogy még nem tetted túl magad az előzőn... amelyik megértő és türelmes lesz közülük, azzal érdemes foglalkozni.
2011. máj. 10. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem ismerkedj utána ha vmeik megfog vmivel akkor meg lehet ki is alakul vmi.:P
2011. máj. 11. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:
"megértő és türelmes" ugyan már...itt nem megértésre van szükség meg türelemre, hanem egyszerüen más pasira, jobbra, izgalmasabbra.
2011. máj. 16. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem probálj meg tullépni rajta mert ha nem kellesz neki nem is fogsz vagy állj elé és mond el mit érzel ha akkor se kellesz neki akkor probáld meg mássalés készz
2011. máj. 16. 18:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!